19 / 04 / 2024

Caprice gold ne zaman teslim

Caprice Gold fiyatları!

Caprice Gold fiyatları kapsamında 1 günlük odalar 28 bin liradan başlıyor. Bayrampaşa Caprice Gold projesinde teslimler 2014 yılında başlayacak.

Caprice Gold iletişim!

Caprice Gold iletişim adresi ve telefon numarası şöyle: Bayrampaşa, Forum İstanbul, ORA AVM yanı, 34035 İstanbul - 444 44 25

Caprice Gold fiyat listesi!

Tek blok halinde yükselen Bayrampaşa Caprice Gold projesinde teslimler 2014 yılında gerçekleşecek. Caprice Gold fiyat listesi bilgisinin detayları haberimizde yer alıyor.

Caprice Gold fiyat listesi!

Bayrampaşa'da inşa edilen Caprice Gold'da 542 adet oda bulunuyor. Caprice Gold fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor.

Capris Gold iletişim!

Jetpa imzası ile Bayrampaşa'da hayata geçirilen ve 20 dönüm alan üzerinde devremülk projesi olarak konumlandırılan Capris Gold iletişim bilgileri...

Kapris Gold ne zaman teslim?

Jetpa Holding'in 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde Bayrampaşa'da hayata geçirdiği devremülk projesi olan Kapris Gold ne zaman teslim ediliyor?

Jetpa Caprice Gold teslimleri!

Bayrampaşa'da Jetpa Holding tarafından inşa edilen 234 özel saray odası ve 1300 saray odasından oluşan Jetpa Caprice Gold teslimleri ne zaman gerçekleştirilecek?

Caprice Gold teslim!

Jetpa Holding tarafından Bayrampaşa'da inşa edilen ve devremülk sistemi ile hizmet verecek olan Caprice Gold teslim i ne zaman gerçekleştirilecek?