29 / 04 / 2024

Caprice Gold fiyat listesi!

 Caprice Gold fiyat listesi!

Tek blok halinde yükselen Bayrampaşa Caprice Gold projesinde teslimler 2014 yılında gerçekleşecek. Caprice Gold fiyat listesi bilgisinin detayları haberimizde yer alıyor.


Jetpa Holding tarafından hayata geçirilen Caprice Gold projesi İstanbul Bayrampaşa'da yükseliyor. Caprice Gold projesi devremülk olarak inşa ediliyor. Bayrampaşa Caprice Gold fiyat listesi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


20 bin metrekare arsa alanına sahip olan Caprice Gold projesi 26 katlı tek blok halinde yükseliyor. Caprice Gold Bayrampaşa projesinde odaların büyüklükleri 17 metrekareden başlıyor.


Jetpa Holding Caprice Gold Bayrampaşa projesi toplamda 14 adet kral daire, 234 adet özel saray odası ve 300 adet saray odasından meydana geliyor. 


Caprice Gold fiyat listesi:


Caprice Gold fiyat listesi bilgisine göre 1 günlük odalar 28 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Caprice Gold Bayrampaşa'da sauna, yüzme havuzu, kapalı otopark ve spor alanları gibi donatılar bulunuyor.


Caprice Gold ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılı içerisinde cevabı veriliyor. Bayrampaşa Caprice Gold satış ofisi ile 444 44 25 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz.


Jetpa Holding Caprice Gold projesi lokasyon olarak İstanbul Büyük Otogarı'nın karşısında, Forum İstanbul AVM'nin ise yanında yükseliyor. Caprice Gold ödeme planı kapsamında peşin veya taksitle ödeme yapılabiliyor. 


Bayrampaşa Caprice Gold nerede?

Caprice Gold adres: Bayrampaşa, Forum İstanbul, ORA AVM yanı, 34035 İstanbul


Caprice Gold iletişim bilgisi:

Telefon: 444 44 25

Web Adresi: www.caprice.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com