28 / 04 / 2024

Caprice Gold iletişim!

 Caprice Gold iletişim!

Caprice Gold iletişim adresi ve telefon numarası şöyle: Bayrampaşa, Forum İstanbul, ORA AVM yanı, 34035 İstanbul - 444 44 25


26 katlı tek blok halinde yükselen Caprice Gold projesi lokasyon olarak İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde konumlandırılıyor. Caprice Gold iletişim bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Jetpa Holding imzası taşıyan Caprice Gold "devremülk " projesi olarak hayata geçiriliyor. Caprice Gold fiyatları bilgisine göre 1 günlük odalar 28 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Caprice Gold Bayrampaşa projesinde 234 adet özel saray odası, 300 adet saray odası ve 14 adet kral dairesi bulunuyor. Caprice Gold teslim tarihi kapsamında konutlar 2014 yılında sahiplerine teslim edilecek.


Caprice Gold iletişim bilgisinden önce projenin sosyal imkanlarından bahsedelim. Bayrampaşa Caprice Gold projesinde yüzme havuzu, sauna, kapalı otopark, spor alanları, dinlenme alanları ve Türk hamamı yer alıyor.


İstanbul Büyük Otogarı'na ve Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'ne komşu olan Caprice Gold projesi 20 bin metrekare arsa alanına sahip. Bayrampaşa Caprice Gold satış ofisi ile 444 44 25 numaralı telefondan irtibata geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.


Bayrampaşa Caprice Gold nerede?

Caprice Gold adres bilgisi: Bayrampaşa, Forum İstanbul, ORA AVM yanı, 34035 İstanbul


Caprice Gold iletişim: 

Telefon: 444 44 25

Web Adresi: www.caprice.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com