28 / 04 / 2024

Caprice Gold fiyat listesi!

 Caprice Gold fiyat listesi!

Bayrampaşa'da inşa edilen Caprice Gold'da 542 adet oda bulunuyor. Caprice Gold fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor.


20 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Caprice Gold projesi lokasyon olarak İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde konumlandırılıyor. Caprice Gold fiyat listesi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


300 adet normal saray odası, 234 adet özel saray odası ve 14 adet kral dairesinden meydana gelen Caprice Gold Bayrampaşa projesi Jetpa Holding tarafından hayata geçiriliyor.


Caprice Gold ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2013 yılının sonu cevabı veriliyor. Caprice Gold projesinde yer alan odaların büyüklükler 17 metrekare ile 34 metrekare arasında değişiyor.


Caprice Gold satılık fiyatlarından önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim. Bayrampaşa Caprice Gold'da dinlenme alanları, yüzme havuzu, buhar odası, fitness center ve oyun alanları gibi imkanlar mevcut.


Caprice Gold fiyat listesi:

Caprice Gold fiyat listesi bilgisi için 444 44 25 no'lu telefon numarası ile iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. 


Bayrampaşa Caprice Gold nerede?

Caprice Gold adres: Bayrampaşa, Forum İstanbul, ORA AVM yanı, 34035 İstanbul


Caprice Gold iletişim bilgisi:

Telefon: 444 44 25

Web Adresi: www.caprice.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com