19 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul satılık daire

Bulvar İstanbul satılık daire!

Bulvar İstanbul satılık daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlanan proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor. Projede dairelerin satışlarına ''Şimdi alın 1 yıl sonra ödemeye başlayın'' devam ediliyor.

Bulvar İstanbul ödeme tablosu!

Özkar Özülke İnşaat tarafından Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen projede teslimlerin 2016 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. Peki Bulvar İstanbul ödeme tablosu nasıl?

Bulvar İstanbul iletişim bilgileri!

Bulvar İstanbul projesi İstanbul Başakşehir'de Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor. Bulvar İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası: 444 66 10 olarak belirlendi.

Başakşehir Bulvar İstanbul iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen projede dairelerin alanları 125 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje yeni etabı Kule Rezidans için ön talep topluyor. İşte Başakşehir Bulvar İstanbul iletişim bilgileri...

Başakşehir Bulvar İstanbul satılık daire!

Başakşehir Bulvar İstanbul satılık daire tipleri 2+1ile 5+1 arasında dizayn edilen proje 37 katlı tek blok olarak yükseliyor. Bulvar İstanbul'da dairelerin 2016 yılının 2. çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Bulvar İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 368 bin TL'den başladığı projede daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edildi. Peki Özkar ve Özülke İnşaat tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Bulvar İstanbul projesi detaylı fiyat listesi!

Teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşeceği Bulvar İstanbul projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. İşte Bulvar İstanbul projesi detaylı fiyat listesi!

Başakşehir Bulvar İstanbul projesi!

Başakşehir Bulvar İstanbul Projesi 'nde yer alan daireler 338 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede daire teslimleri 2016 yılında gerçekleşecek.

Bulvar İstanbul Başakşehir ödeme planı!

Bulvar İstanbul Başakşehir ödeme planı detayları haberimizin içinde yer alıyor. 2016 yılında teslim edilecek olan projede daireler 338 bin TL ile 1 milyon 176 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

Bulvar İstanbul satılık!

Bulvar İstanbul satılık daire ödemeleri, fiyat listesi, ne zaman teslim edileceği, sosyal alanlar ve projenin adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Bulvar İstanbul görselleri!

10 bin TL peşinat ile daire satın alınabilen Bulvar İstanbul projesinde fiyatlar 338 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Bulvar İstanbul görselleri haberimizde yer alıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Projesi!

Başakşehir Bulvar İstanbul Projesi 'nde 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Daire fiyatlarının 338 bin TL'den başladığı projede banka kredisi kullanmak mümkün.

Bulvar İstanbul nerede?

Bulvar İstanbul nerede sorusunun yanıtı adres ve harita görüntüsü ile birlikte haberimizin içinde yer alıyor. Projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek.

Bulvar İstanbul fiyatları!

Bulvar İstanbul fiyatları 338 bin TL ile 1 milyon 176 bin TL arasında değişiyor. Yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabilen projede satışlar devam ediyor. İşte Bulvar İstanbul fiyat listesi...

Bulvar İstanbul satış fiyatları 350 bin liradan başlıyor!

Bulvar İstanbul satış fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Banka kredisine uygun olan projede dairelerin alanları 113 metrekare ile 276 metrekare arasında değişiyor.