24 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul iletişim bilgileri!

Bulvar İstanbul iletişim bilgileri!

Bulvar İstanbul projesi İstanbul Başakşehir'de Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor. Bulvar İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası: 444 66 10 olarak belirlendi.


3 etaptan meydana gelen Bulvar İstanbul projesinde daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak dizayn edildi. Daire alanları 125 metrekareden başlangıç gösteren Bulvar İstanbul'da teslimlerin 2016 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. 


Emlak Konut güvencesiyle Özkar ile Özülke İnşaat tarafından Başakşehir'de yükselen projenin Rezidans bloğunda farklı daire tipleri olarak 5 oda 1 salon dubleks, 6 oda 1 salon dubleks ve 7 oda 1 salon dubleks daireler yer alıyor. 


''Şimdi alın 1 yıl sonra ödemeye başlayın'' sloganıyla konut satışlarının devam ettiği projede Bulvar Etabı, Bulvar Rezidans ve Göl Etabı bulunuyor. 


Toplamda 1.155 daireden meydana gelen Bulvar İstanbul projesinde ödeme planına göre yüzde 10 peşinde kalan peşin tutar ve banka kredisi 1 yıl sonra ödeniyor.


Bulvar İstanbul iletişim bilgileri!


Bulvar İstanbul fiyat bilgisi:

2+1 ev fiyatları 387 bin TL ile 545 bin TL arasında

3+1 ev fiyatları 433 bin TL ile 559 bin TL arasında

4+1 ev fiyatları 670 bin TL ile 1 milyon 25 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 


Konum olarak Bulvar İstanbul projesi Sağlık Kent projesine, birçok alışveriş merkezine, 3. Köprü bağlantı yoluna, hastanelere, Atatürk Havalimanı'na ve metroya yakın olarak yükseliyor. 


Bulvar İstanbul projesinin ortak kullanım alanları içerisinde; şehir terası, yüzme havuzu, gölet, yürüyüş yolları, spa merkezi, fitness salonu, sauna, kapalı yüzme havuzu ve dinlenme alanları yer alıyor. 


Bulvar İstanbul iletişim bilgileri kapsamında 444 66 10 numaralı telefon numarasını arayarak proje hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. 


Bulvar İstanbul satış ofisi nerede?

Bulvar İstanbul satış ofisi adres: Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul


24 soruda Bulvar İstanbul projesi için tıklayın!


Bulvar İstanbul iletişim bilgileri!

Telefon numarası: 444 66 10 

Web adresi: www.bulvaristanbul.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı