26 / 04 / 2024

Bulvar istanbul evleri

Bulvar İstanbul Evleri nerede?

Çeşitli sosyal olanaklara sahip olan proje Özkar ile Özülke İnşaat ortaklığıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor. Peki Bulvar İstanbul Evleri nerede?

Bulvar İstanbul Başakşehir ev fiyatları!

Bulvar İstanbul Başakşehir ev fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Banka kredisi kullanılarak ödeme yapılabilen proje 2 etaptan oluşuyor...

Bulvar İstanbul ev fiyatları!

Bulvar İstanbul ev fiyatları 364 bin TL'den başlıyor. 2016 yılında teslim edilecek olan projede 2+1, 3+, 4+1, 5+1 daire tipleri bulunuyor.

Bulvar İstanbul'da Babalar Günü'ne özel 55 bin TL indirim!

Bulvar İstanbul'da Babalar Günü'ne özel 55 bin TL indirim yapılıyor. Daire alanlarının 113 - 2796 metrekare arasında değiştiği projede daire tipleri 2+1'den 5+1'e kadar tasarlandı.

Bulvar İstanbul projesinde 10 bin TL peşinatla!

Bulvar İstanbul projesinde 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Dairelerin 338 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede dairelerin maksimum fiyatı 1 milyon 176 bin TL olarak belirlendi.

Bulvar İstanbul Başakşehir ulaşım!

Bulvar İstanbul Başakşehir ulaşım bilgileri projesinin krokisi ve adres bilgileri ile bilikte haberimizin içinde yer alıyor. Projede yüzde 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Bulvar İstanbul fiyatları ve ödeme seçenekleri!

Bulvar İstanbul fiyatları 308 bin TL'den başlıyor ve Bulvar İstanbul ödeme seçenekleri çerçevesinde 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İşte Bulvar İstanbul fiyatları ve ödeme seçenekleri..

Bulvar İstanbul ile dünyanın en renkli şehri İstanbul'da!

Dairelerin 338 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı Bulvar İstanbul'da banka kredisi kullanılabiliyor. Bulvar İstanbul ile dünyanın en renkli şehri İstanbul'da...

Bulvar İstanbul örnek daire!

Teslimlerinin 2016 yılında yapılması planlanana Bulvar İstanbul'da daireler 338 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Bulvar İstanbul örnek daire görselleri...

Bulvar İstanbul nerede?

Bulvar İstanbul nerede sorusunun yanıtı adres ve harita görüntüsü ile birlikte haberimizin içinde yer alıyor. Projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek.

Kayaşehir Bulvar İstanbul ne zaman teslim?

Kayaşehir Bulvar İstanbul ne zaman teslim? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerine yer veriliyor...