25 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul Evleri nerede?

Bulvar İstanbul Evleri nerede?

Çeşitli sosyal olanaklara sahip olan proje Özkar ile Özülke İnşaat ortaklığıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor. Peki Bulvar İstanbul Evleri nerede?


Bulvar İstanbul Evleri nerede? sorusuna cevap vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. Göl, Rezidans ve Bulvar gibi 3 etaptan meydana gelen projenin Rezidans bloğunda daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks, 6+1 dubleks ve 7+1 dubleks olarak tasarlandı. 


Emlak Konut güvencesiyle Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen Bulvar İstanbul projesinde daire alternatifleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1'den oluşuyor. 


Konut teslimlerinin Haziran 2016'da gerçekleşmesi planlanan projede dairelerin alanları 125 metrekareden başlangıç gösteren büyüklüklere sahip. 


Bulvar İstanbul Evleri nerede?


Ödeme planı kapsamında Bulvar İstanbul'da yüzde 10 peşin ödemeden sonra kalan peşinat miktarı ve banka kredisi ödemeleri 1 yıl sonra başlıyor. 


Sağlık Kent projesine, 3. Köprü bağlantı yoluna, hastane ve avmlere, Atatürk Havalimanı'na ve metroya yakın konumda yükselen Bulvar İstanbul projesinde fiyatlar 387 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Bulvar İstanbul Evleri nerede?

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen projede dairelerin  ''şimdi alın 1 yıl sonra ödemeye başlayın'' sloganıyla satışlarına devam ediliyor. 


Bulvar İstanbul projesinde ortak kullanım alanları içerisinde; fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, şehir terası, gölet, dinlenme alanları ve spa merkezi mevcut. 


Bulvar İstanbul satış ofisi adres:

Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul


24 soruda Bulvar İstanbul projesi için tıklayın!


Bulvar İstanbul Başakşehir iletişim

Telefon numarası: 444 66 10 

Web adresi: www.bulvaristanbul.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı