01 / 05 / 2024

Bendevi palandöken kimdir

Rus turiste teşvik geliyor!

2014 yılında Türkiye'yi ziyaret eden yabancıların yüzde 5.5'lik artışla 36 milyon 837 bin kişiye yükseldiğini ifade eden Palandöken, turist sayısının düşmemesi için gerekli önlemlerin alındığını söyledi.

En çok ziyaret edilen ülkeler sıralamasında 5'inci sıraya doğru koşuyoruz!

Bendevi Palandöken, 'Ülkemizi ziyaret eden yabancı sayısı yüzde 5,5 luk artışla 36 milyon 837 bin kişiye yükseldi. Turizm gelirlerimiz de 54 milyar 305 milyon dolar oldu Turist in en çok ziyaret ettiği ülkeler sıralamasında 6'dan 5'inci sıraya doğru koşuyoruz

Perakende Yasası sektörde olumlu karşılandı!

Perakende yasasının kabul edilmesi sektörün geneli tarafından olumlu karşılandı. Taraflar, yönetmeliklerle eksiklerin giderilmesini dört gözle bekliyor. TESK Başkanı Bendevi Palandöken, “18 yıldır bekleyen yasa nihayet geçti." dedi..

Esnaf, AVM'de kiraları yüksek buldu!

Esnaf, AVM'de kontenjanı değil kiraları yüksek buldu. Palandöken, bu kesimin istenen rayiç kira bedeli ve yüksek AVM giderlerini ödeyemeyeceğini savundu. Palandöken, yaptığı yazılı açıklamasında, AVM'lerde hem çevresel değişikliklere yol açtığını hem de esnafların ekonomik durumunu bozduğunu ifade etti.

Bendevi Palandöken: AVM'ler günde 10 saatten fazla çalışmamalı!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken yaptığı açıklamada, AVM'lerin günde 10 saatten fazla çalışmaması ve pazar günleri kapalı olması gerektiğini belirtti.

Bendevi Palandöken: Açık hava AVM'ler haksız rekabet oluşturuyor!

Boş arazilerde kısa sürede kurulan çadır AVM'lerin hızla etrafımızı sarmaya başladığını ifade eden TESK Başkanı Palandöken "Her türlü mal ve gıda maddesinin satıldığı bu alışveriş merkezleri haksız rekabet yaratıyorlar" dedi.

Mobilya sektörü destek bekliyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, mobilya sektörünün dış pazarlara açılmasının desteklenmesi, mobilya sitelerinin de cazibe merkezi haline getirilmesi gerektiğini belirtti.

Vakıf dükkanlarındaki esnaf kiralarının 3 kat artırılmasına isyan etti!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Yüzde 300 oranında kiraların artırılması akla ve izana uygun değildir. Kiraların bu kadar artırılması zor durumdaki esnafımızı daha da zora sokar" dedi