18 / 04 / 2024

Balance Güneşli nerede

Balance Güneşli ofis fiyatları!

Balance Güneşli ofis fiyatları doğrultusunda projedeki ofislerin metrekaresi 5 bin 700 TL'den başlıyor. Proje Bağcılar Güneşli'de inşa ediliyor...

Balance Güneşli ne zaman teslim?

Balance Güneşli ne zaman teslim? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede banka kredisi ile ödemeler yapılabiliyor...

Balance Güneşli teslim tarihi!

Balance Güneşli teslim tarihi bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede ofislerin metrekare fiyatları 5 bin 700 TL ile 7 bin 200 TL arasında değişiyor...

Balance Güneşli projenini detayları!

Balance Gayrimenkul'ün ilk projesi Balance Güneşli, iş hayatının tüm ihtiyaçları 'dikkate alınarak geliştirildi. İşte Balance Güneşli projenini detayları...

Balance Güneşli fiyatları metrekare bazında 4 bin 800 TL!

Balance Güneşli, İstanbul ’un en değerli projelerinden biri olarak nitelendiriliyor. Balance Güneşli, iş hayatının tüm ihtiyaçları dikkate alınarak geliştirildi.

Balance Güneşli görselleri!

Balance Güneşli görselleri haberimizde yer alıyor. Metrekare birim fiyatının 4 bin 800 TL'den başladığı projede teslimler 2015 yılında gerçekleşecek.

Balance Güneşli projesi nerede?

Balance Güneşli projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Projede teslimler 2015 yılında yapılacak. Peki Balance Güneşli projesi nerede?

Bu projede her şey dengede...

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirimin yapıldığı Balance Güneşli projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde konumlandırılıyor. Proje 301 bağımsız birimden oluşuyor.

Balance Güneşli adres!

Balance Güneşli adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje içerisinde konut, rezidans, mağaza ve ofis alanları yer alıyor.

Bir evden beklediğiniz her şey Balance Güneşli'de!

"Bir evden beklediğiniz her şey Balance Güneşli'de!" sloganıyla satışlarına devam eden Balance Güneşli projesinde 24 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor.

Balance Güneşli'de üç ayda dairelerin yüzde 25 satıldı!

Balance Güneşli'de üç ayda dairelerin yüzde 25 satıldı. Metrekare birim fiyatında ise 5.500 lira seviyelerine gelindi. Bir süre yeni proje üretme niyetinde olmayan grup adımda Balance GüneşBalance Güneşli'de ikinci etap satışlarına başlıyor.

Balance Güneşli fiyat!

Balance Güneşli fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 ev ofisler, 1+1 loft ofislerin yer aldığı projede teslimler 2015 yılında gerçekleşecek.

Basın Ekspres'in balans ayarı yapıldı artık her şey dengede!

301 adet bağımsız birimden oluşan Balance Güneşli projesinde teslimler 2015 yılında gerçekleşecek. Proje Basın Ekspres yolu üzerinde yükseliyor...

Balance Güneşli telefon numarası!

Balance Güneşli telefon numarası 0530 100 76 66. 205 yılının son çeyreğine teslim edilecek olan proje 6 blok olarak yükseliyor.

Balance Güneşli ulaşım!

Balance Güneşli ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Satışların devam ettiği projede konut, rezidans, mağaza ve ofisler bulunuyor.

Güneşli’yi dengede tutacak proje Balance!

Güneşli'yi dengede tutacak proje Balance. 2015 yılında teslim edilecek proje 301 adet bağımsız birimden oluşuyor. Projenin metrekare birim fiyatı 5 bin 360 TL'den başlıyor.

Tüm detaylarıyla Balance Güneşli projesi!

Balance Güneşli fiyatları, Balance Güneşli teslim tarihi,Balance Güneşli adres bilgileri ve Balance Güneşli resimleri haberimizin içinde yer alıyor. İşte tüm detaylarıyla Balance Güneşli projesi...

Balance Güneşli resmen satışta! Metrekaresi 5 bin 360 TL!

Balance Güneşli resmen satışta. Metrekaresinin 5 bin 360 TL'den satıldığı projede teslimler 2015 yılının son çeyreğinde gerçekleşecek.

Balance Güneşli satılık!

Bugün görücüye çıkan Balance Güneşli'de teslimler 2015 yılının son çeyreğinde yapılacak. Balance Güneşli satılık daire ve ofis fiyatları haberimizde yer alıyor.

Balance Güneşli satış ofisi!

Balance Güneşli satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Metrekare birim fiyatının 5 bin 360 TL olarak belirlendiği projede 118 plaza ve cadde ofis, 140 ev ve loft ofis ve 43 mağaza yer alıyor.

Balance Güneşli fiyat listesi!

Balance Güneşli fiyat listesi bilgisine göre konut ve ofislerin metrekaresi 5 bin 360 TL'den başlıyor. Projede teslimler 2015 yılın son çeyreğinde yapılacak.

Balance Güneşli daire fiyatları!

Balance Güneşli daire fiyatları metrekare birimi üzerinden hesaplanıyor. 301 adet bağımsız birimden oluşan projede daire alanları 76 metrekare ile 178 metrekare arasında değişiyor.

Balance Güneşli ne zaman teslim?

Balance Güneşli ne zaman teslim? Balance Güneşli fiyat listesi? Balance Güneşli nerede? Balance Güneşli iletişim? gibi sorularınızın yanıtı haberimizde yer alıyor...

Balance Güneşli nerede?

Balance Güneşli nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde detaylı bir şekilde yer alıyor. Projede teslimler 2015 yılında gerçekleşecek.

Balance Güneşli projesi satışta! Metrekaresi 5 bin 360 TL'den başlıyor!

17 dönüm arazi üzerine yapılacak olan Balance Güneşli'nin toplam inşaat alanı 83 bin metrekare olacak. 2014 yılı içinde, birinci etabın yanında bulunan 16 dönümlük arazi de projeye dahil edilerek, ikinci etap çalışmaları başlayacak...

Balance Güneşli, 8 Mayıs'ta görücüye çıkacak!

Modern çalışma hayatının tüm ihtiyaçları dikkate alınarak Balance Gayrimenkul tarafından projelendirilen ve Basın Ekspres Yolu’nda inşaasına başlanan Balance Güneşli projesinin lansmanı 8 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.

Balance Güneşli projesinin web sitesi açıldı!

Balance Güneşli projesinin web sitesi açıldı. Projenin görsellerini görmek için www.balancegunesli.com.tr isimli web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Balance Güneşli Mayıs ayında satışa çıkıyor!

Balance Güneşli Mayıs ayında satışa çıkıyor. Şölen Çikolata Balance Güneşli projesinde mağaza, rezidans, ofis ve konutlar yer alacak.

Balance Güneşli'de teslimler 2015 yılında yapılacak!

Tek blok halinde yükselen Balance Güneşli projesinde teslimler 2015 yılında gerçekleşecek....