02 / 05 / 2024

Balance Güneşli projesi satışta! Metrekaresi 5 bin 360 TL'den başlıyor!

 Balance Güneşli projesi satışta! Metrekaresi 5 bin 360 TL'den başlıyor!

17 dönüm arazi üzerine yapılacak olan Balance Güneşli'nin toplam inşaat alanı 83 bin metrekare olacak. 2014 yılı içinde, birinci etabın yanında bulunan 16 dönümlük arazi de projeye dahil edilerek, ikinci etap çalışmaları başlayacak...



Balance Gayrimenkul, modern iş hayatının tüm ihtiyaçlarını dikkate alarak geliştirdiği, plaza ofis, cadde ofis, loft ofis ve mağazalardan oluşan ilk projesi Balance Güneşli'nin tanıtımını The Ritz Carlton Hotel'de düzenlediği basın toplantısıyla gerçekleştirdi. İş merkezleri ve havaalanlarına yakınlığıyla ulaşım rahatlığı sağlayan stratejik konumuyla dikkat çeken Balance Güneşli, İstanbul'un en değerli projelerinden biri olarak nitelendiriliyor. Hayatı kolaylaştırarak değer katan Balance Güneşli, konsepti ve mimarisiyle bölgede fark yaratıyor. Aynı zamanda Şölen Yönetim Kurulu Başkanı da olan Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, " Bugüne kadar iş dünyasında elde ettiğimiz güvenirlilik ve istikrardan güç alarak bu işe giriştik. inşaat işimizde de kaliteden taviz vermeden, adımıza yakışır bir çizgi tutturacağız. Balance Gayrimenkul, bu alandaki iddiasını Balance Güneşli ile çok net bir şekilde ortaya koyacak" dedi.



Balance Güneşli, yaşamı keyfe dönüştürüyor


17 dönüm arazi üzerine yapılacak olan Balance Güneşli'nin toplam inşaat alanı 83 bin metrekare olacak. 2014 yılı içinde, birinci etabın yanında bulunan 16 dönümlük arazi de projeye dahil edilerek, ikinci etap çalışmaları başlayacak. 



118 plaza ve cadde ofis, 140 ev ve loft ofisin yanı sıra 43 mağazanın yer aldığı proje, toplam 301 bağımsız bölümden oluşuyor. Projenin hedef kitle odağında Anadolu'da ve bölgede yaşayan veya iş yapan işadamları, çalışan gençler ile serbest meslek çalışanları bulunuyor. Projede küçük ofis ihtiyacı olanlar, genel müdürlüğünü merkezi bir konuma taşımak, irtibat ofisi kurmak, aynı  ya da farklı meslek gruplarındaki arkadaşlarıyla birlikte bir ofis kullanmak isteyenler için de ideal bir seçenek oluşturuyor. Cadde ofisler 40 metrekare ile 258 metrekare, plaza ve cadde ofisler 159 metrekare ile 1. 692 metrekare, ev ve loft ofisler ise 76 metrekare ile 178 metrekare arasında değişiyor. Ofis ve konutların metrekare fiyatı 5 bin 360 TL'den başlıyor.



Balance Güneşli, konumuyla İstanbul'un değerli projelerinden biri olacak



Balance Güneşli, İstanbul'un yeni ticaret merkezi olarak konumlanan Basın Ekpres Caddesi üzerinde yer alıyor. projenin ana girişinin bulunduğu Taşocağı Caddesi ise TEM karayoluna ulaşımı kolaylaştırıyor. E-5, TEM ve sahil yollarını birbirine bağlayan eşsiz bir konumda bulunan Balance Güneşli, çevrede inşaatı süren metronun yanı sıra, metrobüs durakları, Atatürk Havalimanı, 3. havalinamına bağlantı yolu, İstoç, Masko, CNR gibi önemli merkezlere yakınlığı ile İstanbul'un en değerli projelerinden biri olarak nitelendiriliyor. İnşaatı süren plaza ce cadde ofis, ev ve loft ofisler ile mağazaların 2015 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. 


Web: balancegunesli.com.tr

Telefon: 0530 100 76 66



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri