01 / 05 / 2024

Balance Güneşli ne zaman teslim?

 Balance Güneşli ne zaman teslim?

Balance Güneşli ne zaman teslim? Balance Güneşli fiyat listesi? Balance Güneşli nerede? Balance Güneşli iletişim? gibi sorularınızın yanıtı haberimizde yer alıyor...



Balance Güneşli ne zaman teslim? sorusunun yanıtından önce projenin detaylarından bahsedelim. Balance Gayrimenkul tarafından İstanbul Bağcılar'ın Güneşli bölgesinde inşa edilen Balance Güneşli projesi bugün görücüye çıktı.


118 plaza ve cadde ofis, 140 ev ve loft ofis, 43 adet mağazanın yer aldığı Balance Güneşli projesinde toplam olarak 301 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Projenin alanı 17 bin metrekare olarak belirlendi.


Balance Güneşli projesinde cadde ofisler 40 metrekare ile 258 metrekare plaza ve cadde ofisler 159 metrekare ile 1.1692 metrekare, ev ve loft ofisler 76 metrekare ile 178 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. 


Balance Güneşli ne zaman teslim?


Balance Güneşli ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2015 yılının son çeyreği cevabı veriliyor. Balance Güneşli fiyat listesi kapsamında konutların metrekaresi 5 bin 360 TL olarak belirlendi.


83 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Balance Güneşli projesi 6 blok halinde yükseliyor.  Projede yer alan blokların biri kule halinde, diğerleri ise az katlı olarak tasarlandı. 


Balance Güneşli projesi lokasyon olarak metrobüs durakları, metro, Atürk Havalimanı, İstoç, Masko, CNR ve 3. havalimanın bağlantı yoluna yakın mesafede inşa ediliyor.


Balance Güneşli nerede?

Balance Güneşli adres bilgileri : Mahmutbey Mahallesi Taşocağı Yolu No:19Güneşli / İstanbul


Balance Güneşli iletişim bilgisi:

Tel: 0530 100 76 66

Web: balancegunesli.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı