05 / 05 / 2024

Tüm detaylarıyla N5 Suites projesi!

Tüm detaylarıyla N5 Suites projesi!

Satış sürecinin devam ettiği N5 Suites projesinde daire satışının ardından tapu teslimi heme yapılıyor. İşte tüm detaylarıyla N5 Suites projesi


Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen N5 Suites projesi, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde konumlandırılıyor. Satış sürecinin devam ettiği projede daireler ve ofisler bulunuyor. İşte tüm detaylarıyla N5 Suites projesi...


N5 Suites Evleri satılık daire büyüklükleri 40 metrekare ile 105 metrekare arasında değişiyor. Projede mevcut olan dairelerin tipleri stüdyo ve 1 oda 1 salon olarak belirlendi. 


16 katlı blok olarak yükselen N5 Suites Beylikdüzü projesinde daire teslimleri 2015 yılının Haziran ayında gerçekleşecek. Projede 101 adet stüdyo, 31 adet 1+1 daire yer alıyor. 


190 adet daire, 8 adet dükkan ve 132 adet otel odasının yer aldığı N5 Suites Özyurtlar projesi ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile vade imkanı sunuluyor.  


N5 Suites Özyurtlar projesinde daire fiyatları 169 bin TL'den başlıyor. Projede daire alanlar önce daire bedelinin yüzde 30'luk kısmını peşinat olarak ödüyor, kalan bedel ise teslimde ödeniyor. Projede satış sonrası daire sahiplerine tapuları hemen teslim ediliyor. 


Çeşitli ortak kullanım alanlarının yer aldığı N5 Suites projesi içerisinde  açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness center, Türk hamamı, otopark, sauna ve 24 saat güvenlik gibi olanaklar sunuluyor. 


Esenyurt’ta E-5 üzerinde yükselen N5 Suites Evleri  metrobüs durağına ve toplu taşıma araçlarına 2 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor. Avcılar İDO’ya, Tüyap Fuar Merkezi’ne, Torium AVM’ye ve yapımı planlanan marinaya 5 dakika uzaklıkta yer alan N5 Suites, Atatürk Havalimanı’na ise 7 dakika mesafede yükseliyor.


N5 Suites resimleri


Tüm detaylarıyla N5 Suites projesi!


Tüm detaylarıyla N5 Suites projesi!


N5 Suites nerede?

Adres: Yenikent Mahallesi, Doğan Araslı Caddesi No: 228 Beylikdüzü / İstanbul. ( Ova Et Kanat Lokanta karşısı)


Tüm detaylarıyla N5 Suites projesi!


N5 Suites iletişim bilgileri

Tel:444 40 27                        

Web: www.n5suites.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı