28 / 04 / 2024

Tüm detaylarıyla Businist Office projesi!

Tüm detaylarıyla Businist Office projesi!

Businist Office fiyat listesi,Businist Office ödeme planı,Businist Office teslim tarihi,Businist Office adres bilgileri ve Businist Office nerede inşa edildiği haberimizin içinde yer alıyor. İşte tüm detaylarıyla Businist Office projesi...


Selimoğlu İnşaat, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı ortaklığında kurulan SVR Gayrimenkul Yatırım imzası ile hayata geçirilen Businist Office projesinde satış süreci başladı. Proje 116 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilen Businist Office projesinde 393 ofis ve 22 ticari birim bulunuyor. Projedeki ofislerin alanları 45 - 1250 metrekare, ticari birimlerin alanları ise 60 - 380 metrekare arasında değişiyor. İşte tüm detaylarıyla Businist Office projesi...



Businist Office fiyat listesi

Businist Office fiyatları metrekare bazında 4 bin dolardan başlıyor, 11 bin dolara kadar ulaşıyor. 



Businist Office ödeme planı

Businist Office ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Projedeki Kule A'da 190 ofis, Kule B'de 189 adet ofis, Kule C'de 14 adet ofis yer alıyor. 



Businist Office ne zaman teslim edilecek?

Businist Office teslimleri 2016 yılının ilk çeyreğinde gerçekeleşcek. 



Businist Office nerede?

Businist Office proejsi konum olarak Bağdat Caddesi'ne, Marmaray'a, metroya, Boğaz Köprüsü'ne ve Fenerbahçe Marina'ya yakın mesafede yükseliyor. 



Businist Office satış ofisi nerede?

Businist Office adres: Bağdat Caddesi No: 242/6 Göztepe Kadıköy - İstanbul / Türkiye


Businist Office iletişim 

Businist Office telefon: 0216 360 60 64

Web: www.businist.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com