27 / 04 / 2024

Novo Maison bodrum

Novo Maison Projesi'nde 12 0 faiz fırsatı!

Gündoğan Novo Maison, lansmana özel, %50’si peşin, kalanı 12 eşit taksit ve 0 faiz avantajları ile Bodrum sevenlerin yatırım şanslarını kolaylaştırıyor...

Novo Maison lansmanı 13 Haziran'da yapılacak!

Aradığınız doğal hayatı lüksle birleştiren, ayrıcalıklı proje “Novo Maison”, Bodrum’un cennet koyu Gündoğan’dan yükseliyor. Novo Maison projesinin lansmanı 13 Haziran’da yapılacak.

Novo Maison Bodrum satılık!

Novo Maison Bodrum satılık villa fiyatları 1 milyon Euro'dan başlıyor. Projedeki villalar 450 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

Ünlülerin yeni gözdesi Gündoğan'da hayallerin ötesinde!

Detaylı bir hazırlık dönemi sonrasında Novo konseptli projelerinin ilki olan Novo Maison Bodrum Gündoğan’da hayata geçmeye ve sahiplerine kavuşmaya başladı. % 90 kaba inşaatı tamamlanan ve 2015 yılında teslim edilecek Novo Maison evleri 8 villadan oluşuyor.

KLT Yapı Novo Maison!

KLT Yapı Novo Maison projesinde teslimler 2015 yılının Mayıs ayında yapılacak. Novo Maison Evleri'nde fiyatlar 1 milyon eurodan başlıyor...

Novo Maison fiyat listesi!

Novo Maison fiyat listesi 1 milyon euro ile 1 milyon 350 bin euro arasında değişiyor. Projede ödemeler banka kredisi kullanılarak yapılabiliyor.