18 / 04 / 2024

Lokum Evler Tuzla yüzde 30 indirimle! 24 ay 0 faizle!

 Lokum Evler Tuzla yüzde 30 indirimle! 24 ay 0 faizle!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği Lokum Evler projesine yoğun ilgi devam ediyor. Lansman öncesi dönemden bugüne kadar toplanan talep sayısı 2 bin 500’e ulaştı.


Teslim tarihinin 2016 Aralık ayı olacağı ön görülen projede  30 Eylül tarihine kadar devam edecek lansman özel  indirimi  sayesinde 328 bin TL’den başlayan 117 metrekare 2+1 daireler  yüzde 30’a varan indirim avantajıyla 237 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken; 430 bin TL’den başlayan 154 metrekare  3+1 daireler yüzde 30’a varan indirim avantajıyla 310 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Her dairede balkon, bahçe katlarında ise daireye özel bahçe kullanımı bulunan  projede indirimlerle birlikte 2 bin TL’den başlayan metrekare fiyatları bulunuyor.

 

24 AYA ‘0’ FAİZ

 

Firma bünyesinde 24 aya kadar 0 faizle vadelendirme imkanının yanı sıra yüzde 0,84 den başlayan oranlar ile banka kredisi imkanı da sunuluyor. Lansman dönemine özel yüzde 18 indirim avantajına ek olarak peşin ödemelerde yapılacak  yüzde 12 indirimden faydalanarak toplamda yüzde 30’a varan indirim fırsatını kaçırmak istemeyenler projenin Kartal Dumankaya Vizyon binasında bulunan satış ofisine yönlendiriliyor.


Tuzla Aydınlı bölgesinde inşa edilen proje bölgeye değer katan bir proje olmasının yanı sıra sakinlerine de birçok avantajı bir arada sunacak. Doğaya dokunan optimum metrekarelerin, projeyle birlikte nefes alacak zengin bir peyzajla bütünleştiği sosyal alanlar, aile hayatına ve mahalle konseptine uygunluğu ile dikkat çekiyor.  Aidat tutarlarını artıran su öğeleri yerine, doğayla bütünleşen ve uyum sergileyen ağaç, bitki ve çiçeklerin kullanılmasıyla oluşturulan peyzaj alanları “sosyal peyzaj” olgusunu vurgulayarak sakinlerine yeni deneyimler sunuyor.


Tuzla Sahiline 8, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 6,  alışveriş merkezlerine 6, üniversiteler bölgesine 12 dakika mesafede olacak projenin sosyal ve sportif alanlara yakınlığı da avantajlarından bir diğeri.





Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler