19 / 04 / 2024

Lokum Evler ne zaman teslim

Tuzla Lokum Rezidans ödemeleri!

Tuzla Lokum Rezidans ödemeleri ile ilgili bilgiler için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor...

DKY Lokum Evler satış fiyatları!

DKY Lokum Evler satış fiyatları 180 bin TL'den başlıyor. Projede taksit tutarları ise 1.481 TL'den başlıyor...

Lokum Evler'in yeni satış ofisi hizmete açıldı!

İstanbul Tuzla’da yükselen Lokum Evler’de, Ferah ve Mutlu Bir Yaşam ‘Şimdi al 2017 yılında öde’ kampanyası ile satışlar devam ediyor.

Lokum Evler Aydınlı ne zaman teslim?

Lokum Evler Aydınlı ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde bulunuyor. DKY İnşaat tarafından inşa edilen 48 bin metrekare alan üzerinde 722 daireden oluşuyor.

Lokum Evler Aydınlı fiyatları!

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen projede çeşitli ödeme seçenekleri bulunuyor. Lokum Evler Aydınlı fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. Projede daire teslimlerinin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Lokum Evler yılın son fırsatını kaçırmayın!

Lokum Evler yılın son fırsatını kaçırmayın sloganıyla tanıtılan proje 48 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülen Lokum Evler'de peşin alımlara + yüzde 4 indirim yapılıyor.

Tuzla Lokum Evler kampanya bilgileri!

Satış süreci devam eden Tuzla Lokum Evler kampanya bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı’na 6 dakika uzaklıkta inşa edilen proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor.

Lokum Evler güncel fiyat!

Projede alternatif daire seçenekleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Dky İnşaat imzası taşıyan Lokum Evler güncel fiyat bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.

Dky Lokum Evler ‘de 2+1 daireler 2 bin 500 TL taksitle!

Konumu, manzarası ve imkanlarıyla masal gibi bir hayat sunmaya hazırlanan Lokum Evler Projesi’nde 1. Etap dairelerin %50’si satıldı. Yeni kampanya ile 2. Etap daireler de satışa sunuluyor.

Ayda 2 bin 500 liraya 'Lokum' gibi evler!

Konumu, manzarası ve imkanlarıyla masal gibi bir hayat sunmaya hazırlanan Lokum Evler Projesi’nde 1. Etap dairelerin %50’si satıldı. Yeni kampanya ile 2. Etap daireler de satışa sunuluyor.

Lokum Evler'de 2.500 TL taksitle!

Lokum Evler'de 2.500 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Tuzla Lokum Evler ‘de 310 bin TL’ye 3+1!Yüzde 30 indirimle!

2+1 ve 3+1 tipinde dairelerin yer aldığı Lokum Evler projesinde yüzde 30 indirimle konut alınabiliyor. Lokum Evler fiyatları bilgisine göre 3+1'ler 310 bin TL'den başlıyor.

Lokum Evler Tuzla yüzde 30 indirimle! 24 ay 0 faizle!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği Lokum Evler projesine yoğun ilgi devam ediyor. Lansman öncesi dönemden bugüne kadar toplanan talep sayısı 2 bin 500’e ulaştı.

1+1 fiyatına 2+1, 2+1 fiyatına 3+1 sahibi olmak isterseniz..

722 adet daireye yer verilen Lokum Evler projesi Tuzla'da inşa ediliyor. Lokum Evler fiyat listesi 328 bin 366 liradan başlangıç gösteriyor.

Lokum Evler ödeme koşulları!

Lokum Evler ödeme koşulları haberimizde yer alıyor. Lokum Evler projesinde teslimler 2016 yılının Mart ayında gerçekleşecek.

Lokum Evler teslimleri ne zaman?

Lokum Evler'de daireler 237 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Peki Lokum Evler teslimleri ne zaman?

Yetkililer İstanbul'da masal gibi bir yaşamın sırrını açıkladı!

2016 Mart'ta teslim edilecek olan Lokum Evler projesinde satışlar başladı. Lokum Evler fiyat listesi 237 bin TL'den başlıyor...

Lokum Evler'de 237 bin liraya 2+1!

Lokum evler projesinin park alanı dahil toplam 53 dönüm arazi üzerine kurulacağını belirten Ömer Derbazlar Proje hakkında şunları söyledi: “Fiyat açısından projenin ulaşılabilir olmasını istedik. Her dairede balkon, bahçe katlarında ise daireye özel bahçe kullanımı bulunan proje farklı tiplerde 2+1 ve 3+1 toplam 722 adet daireden oluşacak. Metrekare fiyatları 1.998TL’den başlayacak.”

Lokum Evler ne zaman teslim edilecek?

Lokum Evler projesi DKY İnşaat imzası ile İstanbul Tuzla'da hayata geçiriliyor. Peki Lokum Evler ne zaman teslim edilecek?

Lokum Evler Tuzla 17 Eylül’de satışta! Minimum 234 bin TL!

24 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunulan Lokum Evler projesi 17 Eylül tarihinde satışa çıkıyor. Lokum Evler fiyat listesi 234 bin TL'den başlıyor.

Lokum Evler fiyatları ne kadar?

Lokum Evler projesinde teslimler 24 ay sonra yapılacak. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Peki Lokum Evler fiyatları ne kadar?

Tuzla'da satılık 3+1 Lokum!

Banka kredisi kullanılabilen Lokum Evler Tuzla'da teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek. Lokum Evler fiyat listesi 325 bin 121 TL'den başlayarak yükseliyor...

Lokum Evler Tuzla satış fiyatları!

Lokum Evler Tuzla satış fiyatları? Lokum Evler ödeme planı? Lokum Evler teslim tarihi? Lokum Evler telefon numarası? Lokum Evler daire tipleri? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...

DKY İnşaat Lokum Evler konut fiyatları!

DKY İnşaat Lokum Evler konut fiyatları bilgisine göre oda 1 salon daireler 328 bin lira ile 450 bin lira, 3 oda 1 salon daireler 430 bin lira ile 498 bin lira arasında değişiyor.

Tuzla Lokum Evler’de 328 bin TL’ye 2+1!

Tuzla Lokum Evler’de 328 bin TL’ye 2+1 tipinde daireler satılıyor. Projede yüzde 30'a varan indirim kampanyası devam ediyor...

DKY İnşaat Lokum Evler Tuzla!

DKY İnşaat Lokum Evler Tuzla projesinde 2 oda 1 salon daireler 328 bin lira ile 450 bin lira ve 3 oda 1 salon daireler 430 bin lira ile 498 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor...

Lokum Evler DKY İnşaat!

Lokum Evler DKY İnşaat projesinde 2+1 ve 3+1 tipinde daireler yer alıyor. Projede konut fiyatlar 328 bin liradan başlıyor...

DKY İnşaat Lokum Evler telefon!

Ön satışların sürdüğü Lokum Evler projesinde fiyatlar 328 bin liradan başlıyor. DKY İnşaat Lokum Evler telefon numarası 0216 517 5 517 olarak belirlendi.

DKY İnşaat Lokum Evler!

Lokum Evler fiyat listesi 328 bin lira ile 498 bin lira arasında farklılık gösteriyor. Yüzde 30'a varan indirimin yapıldığı DKY İnşaat Lokum Evler'de teslimler 24 ay sonra yapılacak...

DKY İnşaat Lokum Evler fiyat!

DKY İnşaat Lokum Evler fiyat? Lokum Evler iletişim bilgisi? Lokum Evler ne zaman teslim? Lokum Evler ödeme planı? Lokum Evler daire tipleri? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...