28 / 03 / 2024

Lokum Evler fiyatları

Lokum Evler fiyatları!

Lokum Evler fiyatları 1 oda 1 salon konutlarda 177 bin TL'den başlıyor. DKY İnşaat ve Metropolis Yapı imzası taşıyan proje Anadolu Yakası Tuzla'da hayat buluyor...

Tuzla Lokum Evler ödeme planı!

2+1, 3+1 şeklinde tasarlanan dairelerin yer aldığı projede toplamda 722 daire yer alıyor. 2016 yılında teslim edilmesi planlanan Tuzla Lokum Evler ödeme planı haberimizde yer alıyor.

DKY İnşaat Lokum Evler Tuzla ‘da 237 bin TL’ye 2+1!

DKY İnşaat, ayrıca 30 Eylül’de sona eren yüzde 30 indirim kampanyasını Kurban Bayramı süresince de devam ettirecek. Yüzde 30’a varan özel indirimler sayesinde 117 metrekare 2+1 daireler yüzde 237 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken; 154 metrekare 3+1 daireler ise 310 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Lokum Evler Tuzla yüzde 30 indirimle! 24 ay 0 faizle!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği Lokum Evler projesine yoğun ilgi devam ediyor. Lansman öncesi dönemden bugüne kadar toplanan talep sayısı 2 bin 500’e ulaştı.

Yüzde 30'a varan indirimi duyunca...

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği Lokum Evler projesine yoğun ilgi devam ediyor. Her dairede balkon, bahçe katlarında ise daireye özel bahçe kullanımı bulunan projede indirimlerle birlikte 2 bin TL’den başlayan metrekare fiyatları bulunuyor.

Lokum Evler projesinde yüzde 30’a varan özel indirim avantajı!

Lokum Evler'de lansman özel indirimi sayesinde 328 bin TL’den başlayan 117 metrekare 2+1 daireler yüzde 30’a varan indirim avantajıyla 237 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken; 430 bin TL’den başlayan 154 metrekare 3+1 daireler yüzde 30’a varan indirim avantajıyla 310 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

1+1 fiyatına 2+1, 2+1 fiyatına 3+1 sahibi olmak isterseniz..

722 adet daireye yer verilen Lokum Evler projesi Tuzla'da inşa ediliyor. Lokum Evler fiyat listesi 328 bin 366 liradan başlangıç gösteriyor.

Lokum Evler'de metrekaresi 2 bin TL'den başlıyor!

Arsa dahil 300 milyon dolar değere sahip Lokum Evler projesinde teslimlerin Aralık 2016’da yapılması planlanıyor. Lokum Evler’de dairelerin metrekare satış fiyatı 2 bin liradan başlarken, aidatların da metrekare başına 1.5 lira olması planlanıyor.

Yetkililer İstanbul'da masal gibi bir yaşamın sırrını açıkladı!

2016 Mart'ta teslim edilecek olan Lokum Evler projesinde satışlar başladı. Lokum Evler fiyat listesi 237 bin TL'den başlıyor...

DKY'nin Lokum Evleri'ne 2 bin ön talep toplandı!

Toplam 722 konuttan oluşan proje için 2 bin ön talep toplandı. 200 milyon ciro hedeflenen projede metrekare fiyatları ise bin 998 liradan başlıyor. 30 Eylül'e kadar lansman avantajlarıyla satış yapacaklarını vurgulayan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "Projede konut fiyatları 328 bin liradan başlıyor. 24 aya kadar 0 faizle vadelendirme imkânının yanı sıra yüzde 0.85'ten başlayan oranlar sunuyoruz.

Lokum Evler ödeme seçenekleri!

Lokum Evler ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek projede daireler yüzde 30 indirimli fiyatlarla satılıyor.

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı’dan ‘Lokum’ gibi evler!

Metropolist Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar ise aile yaşamını öncelik aldıklarını belirterek, ''Daire planların tamamında fonksiyonel metrekareler kullanarak yaşam kalitesin, ön planda tuttuk. Yaşam alanları maksimum kullanıma yönelik ve modern ve aile konseptine uygunluğunu öncelik aldık'' diye konuştu.

Lokum Evler Tuzla satışa çıktı! 24 ay 0 faiz! Yüzde 30 indirim!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı, Tuzla'da inşa edecekleri Lokum Evler Projesi'ni düzenledikleri basın toplantısıyla tanıttı. Emlak sektörüne yeni bir soluk getirecek projenin tanıtımına DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya ve Metropolist Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar katıldı.

Lokum Evler fiyatları ne kadar?

Lokum Evler projesinde teslimler 24 ay sonra yapılacak. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Peki Lokum Evler fiyatları ne kadar?

Lokum Evler DKY İnşaat!

Lokum Evler DKY İnşaat projesinde 2+1 ve 3+1 tipinde daireler yer alıyor. Projede konut fiyatlar 328 bin liradan başlıyor...

Lokum Evler satış ofisi!

Lokum Evler satış ofisi iletişim numarası 0216 517 9 517. Ön talep süreci devam eden projede daireler 328 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Lokum Evler daire fiyatları ne kadar?

Lokum evler projesi DKY İnşaat imzası ile Tuzla - Aydınlı'da hayata geçiriliyor. Proje ön satışa sunuldu. Peki Lokum Evler daire fiyatları ne kadar?

Lokum Evler Tuzla teslim tarihi!

Banka kredili alımlarda yüzde 10 indirimin yapıldığı Lokum Evler Tuzla projesi 7 blok halinde yükseliyor. Lokum Evler Tuzla teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirlendi...

Dumankaya Lokum Evler!

Dumankaya Lokum Evler, Tuzla'da 7 blok halinde yükseliyor. Ön satışların başladığı Lokum Evler Tuzla projesinde 2+1 daireler 328 bin TL'den satılıyor...

Lokum Evler Dumankaya!

Lokum Evler Dumankaya projesinde ön satış dönemine özel yüzde 18 indirim yapılıyor. Projede fiyatlar 328 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Lokum Evler ne zaman teslim?

Lokum Evler ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak 24 ay sonra cevabı veriliyor. Ön satışların başladığı DKY İnşaat Lokum Evler'de 2+1 daireler 328 bin liradan satışa sunuluyor...

Lokum Evler fiyat listesi!

Lokum Evler fiyat listesi kapsamında 2 oda 1 salon daireler 328 bin lira ile 450 bin lira arasında farklılık gösteren büyüklükte tasarlandı. 24 ay sonra teslim edilecek olan projede yüzde 30'a varan indirimler yapılıyor...