19 / 04 / 2024

Lokum Evler satış ofisi

Lokum Evler detaylı fiyat!

Dky İnşaat ve Metropolist Yapı tarafından hayata geçirilen proje 48 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanan Lokum Evler detaylı fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Lokum Evler, bu fırsatlar lokum!

Lokum Evler, bu fırsatlar lokum sloganıyla satışa sunuluyor. Birçok ödeme seçeneği bulunan projede teslim tarihi olarak 2016 yılı öngörülüyor. Proje Dky İnşaat ve Metropolist Yapı imzası taşıyor.

Lokum Evler güncel fiyat!

Projede alternatif daire seçenekleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Dky İnşaat imzası taşıyan Lokum Evler güncel fiyat bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.

Lokum Evler 1.999 TL'den başlayan taksitlerle!

Lokum Evler 1.999 TL'den başlayan taksitlerle ve diğer ödeme seçenekleriyle alıcılarını bekliyor. İstanbul Tuzla'da yer alan proje 48 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Projede DKY İnşaat tarafından inşa ediliyor.

Lokum Evler Tuzla detaylı fiyat!

722 konuttan meydana gelen proje DKY İnşaat imzası taşıyor. 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edilen daire seçeneklerinin yer aldığı projede birçok ödeme kolaylığı sunuluyor. İşte Lokum Evler Tuzla detaylı fiyat bilgisi...

Lokum Evler kampanya!

İstanbul Tuzla'da inşa edilen proje toplamda 722 konuttan meydana geliyor. 48 bin metrekare alan üzerinde yayılan Lokum Evler projesinde birçok ödeme seçeneği bulunuyor. İşte Lokum Evler kampanya bilgileri...

Lokum Evler satılık daire!

2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanan dairelerden meydana gelen Lokum Evler projesinde dairelerin teslim tarihi 2016 yılı olarak planlanıyor. Lokum Evler satılık daire fiyatları haberimizin devamında bulunuyor.

Dky Lokum Evler ‘de 2+1 daireler 2 bin 500 TL taksitle!

Konumu, manzarası ve imkanlarıyla masal gibi bir hayat sunmaya hazırlanan Lokum Evler Projesi’nde 1. Etap dairelerin %50’si satıldı. Yeni kampanya ile 2. Etap daireler de satışa sunuluyor.

Ayda 2 bin 500 liraya 'Lokum' gibi evler!

Konumu, manzarası ve imkanlarıyla masal gibi bir hayat sunmaya hazırlanan Lokum Evler Projesi’nde 1. Etap dairelerin %50’si satıldı. Yeni kampanya ile 2. Etap daireler de satışa sunuluyor.

Lokum Evler'de 2.500 TL taksitle!

Lokum Evler'de 2.500 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

DKY Lokum Evler nerede?

Lokum Evlet projesinde 722 tane daire yer alıyor. Projede teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Peki DKY Lokum Evler nerede?

Lokum Evler satılık daire!

Lokum Evler satılık daire fiyatları 237 TL'den başlıyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek projede satışlar devam ediyor.

Tuzla Lokum Evler ‘de 310 bin TL’ye 3+1!Yüzde 30 indirimle!

2+1 ve 3+1 tipinde dairelerin yer aldığı Lokum Evler projesinde yüzde 30 indirimle konut alınabiliyor. Lokum Evler fiyatları bilgisine göre 3+1'ler 310 bin TL'den başlıyor.

Lokum Evler Tuzla yüzde 30 indirimle! 24 ay 0 faizle!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği Lokum Evler projesine yoğun ilgi devam ediyor. Lansman öncesi dönemden bugüne kadar toplanan talep sayısı 2 bin 500’e ulaştı.

Bayram lokumunuz bizden! Lokum Evler!

Lokum Evler projesi "Bayram lokumunuz bizden" sloganıyla satışlarına devam ediyor. Firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit yapılan projede daireler 237 bin TL'den satılıyor.

Lokum Evler lansman indirimi!

Lokum Evler lansman indirimi detayları haberimizde yer alıyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor.

Lokum Evler internet sitesi www.lokumevler.com açıldı!

Lokum Evler internet sitesi www.lokumevler.com açıldı. Lokum Evler projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 722 tane daire yer alıyor.

Lokum Evler teslimleri ne zaman?

Lokum Evler'de daireler 237 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Peki Lokum Evler teslimleri ne zaman?

Gerçek bir İstanbul masalı Lokum Evler!

Lokum Evler projesi "Gerçek bir İstanbul masalı" sloganıyla satış sürecine devam ediyor. Projede teslimler 2016 yılının Mart ayında gerçekleşecek.

Lokum Evler Tuzla projesinde 2 bin ön talep geldi!

Lokum Evler Tuzla projesinde 2 bin ön talep geldi. 53 dönüm arazi üzerine inşa edilecek projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Yetkililer İstanbul'da masal gibi bir yaşamın sırrını açıkladı!

2016 Mart'ta teslim edilecek olan Lokum Evler projesinde satışlar başladı. Lokum Evler fiyat listesi 237 bin TL'den başlıyor...

DKY İnşaat Lokum Evler satış ofisi!

DKY İnşaat Lokum Evler satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede teslimler 2016 yılının Mart ayında gerçekleşecek.

Lokum Evler'de 237 bin liraya 2+1!

Lokum evler projesinin park alanı dahil toplam 53 dönüm arazi üzerine kurulacağını belirten Ömer Derbazlar Proje hakkında şunları söyledi: “Fiyat açısından projenin ulaşılabilir olmasını istedik. Her dairede balkon, bahçe katlarında ise daireye özel bahçe kullanımı bulunan proje farklı tiplerde 2+1 ve 3+1 toplam 722 adet daireden oluşacak. Metrekare fiyatları 1.998TL’den başlayacak.”

Lokum Evler İstanbul!

Lokum Evler İstanbul projesinde tamamı peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 722 tane daire yer alıyor.

Lokum Evler telefon numarası!

Lokum Evler telefon numarası bilgisi haberimizde yer alıyor. Daire alanlarının 117 - 151 metrekare arasında değiştiği projede 722 tane daire yer alıyor.

Lokum Evler ne zaman teslim edilecek?

Lokum Evler projesi DKY İnşaat imzası ile İstanbul Tuzla'da hayata geçiriliyor. Peki Lokum Evler ne zaman teslim edilecek?

DKY Lokum Evler satış ofisi!

DKY Lokum Evler satış ofisi bilgisi haberimizde yer alıyor. Dairelerin 234 bi TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede teslimler 2016 yılının Eylül ayında gerçekleşecek.

Lokum Evler Tuzla 17 Eylül’de satışta! Minimum 234 bin TL!

24 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunulan Lokum Evler projesi 17 Eylül tarihinde satışa çıkıyor. Lokum Evler fiyat listesi 234 bin TL'den başlıyor.

Lokum Evler fiyatları ne kadar?

Lokum Evler projesinde teslimler 24 ay sonra yapılacak. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Peki Lokum Evler fiyatları ne kadar?

Tuzla'da satılık 3+1 Lokum!

Banka kredisi kullanılabilen Lokum Evler Tuzla'da teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek. Lokum Evler fiyat listesi 325 bin 121 TL'den başlayarak yükseliyor...