12 / 05 / 2024

Kayaşehir Anacadde fiyat listesi!

Kayaşehir Anacadde fiyat listesi!

Kayaşehir Anacadde fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. 1 Haziran Pazartesi günü satışa çıkacak olan proje için son başvuru günü 30 Mayıs...


Kayaşehir Anacadde projesi, Makro ile Akyapı Ortak Girişimi imzası ile Başakeşehir'de inşa ediliyor. Seyran Şehir projesinde yer alan dükkanlardan oluşan projede 63 adet cadde girişli dükkan bulunuyor. Kayaşehir Anacadde fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.


Kayaşehir Anacadde projesi 1 Haziran Pazartesi günü açık arttırma usulü ile satışa çıkacak. Projede yer alan dükkanların büyükleri 42 metrekare ile 1.350 metrekare arasında değişiyor.


Kayaşehir Anacadde projesi 23 bin 170 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projenin ihalesine katılmak için son gün 30 Mayıs olarak belirlendi. 


Kayaşehir Anacadde ödeme planı kapsamında tamamı peşin veya banka kredisi ile ödemelerde yüzde 6 indirim yapılıyor. Projede yüzde 60'ı peşin veya banka kredisi ile ödendiğinde kalan bedel için vade farksız 4 eşit senet hazırlanıyor.


Kayaşehir Anacadde fiyat listesi kapsamında dükkan fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. Proje Olimpiyat Stadı ve metro istasyonuna 3 dakika, Şehir Hastanesi’ne 2 dakika ve Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika mesafede inşa ediliyor. 


Kayaşehir Anacadde iletişim

Tel: 444 61 71

Web: http://www.anacadde.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı