28 / 04 / 2024

Kayaşehir Anacadde nerede

Kayaşehir Anacadde dükkan fiyatları 270 bin TL'den başlıyor!

Kayaşehir Anacadde dükkan fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. 63 adet cadde girişli dükkanın açık arttırma usulü ile satılacak olan projede daire alanları 42 metrekare ile 1.350 metrekare arasında değişiyor.

Kayaşehir Anacadde'de 63 dükkan 270 bin liradan açık arttırmada!

Kayaşehir Anacadde'de 63 dükkan 270 bin liradan açık arttırmada. Projede yer alan dükkanların büyüklükleri 42 metrekare ile 1.310 metrekare arasında değişiyor.

Kayaşehir Anacadde dükkan fiyatları!

Seyranşehir projesinde yer alan 63 adet cadde dükkan 1 Haziran tarihinde açık arttırma ile satışa sunulacak. Kayaşehir Anacadde dükkan fiyatları 270 bin liradan başlıyor.

Kayaşehir Anacadde ödemeleri!

Kayaşehir Anacadde ödemeleri bilgisine göre tamamı peşin veya banka kredili ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Kayaşehir Anacadde fiyatları!

Kayaşehir Anacadde fiyatları? Kayaşehir Anacadde ödeme planı? Kayaşehir Anacadde iletişim? Kayaşehir Anacadde nerede? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor.

Kayaşehir Anacadde nerede?

Kayaşehir Anacadde nerede sorusunun yanıtı projenin krokisi ile birlikte haberimizin içinde yer alıyor. Projedeki fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor.

Kayaşehir Anacadde fiyat listesi!

Kayaşehir Anacadde fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. 1 Haziran Pazartesi günü satışa çıkacak olan proje için son başvuru günü 30 Mayıs...