28 / 03 / 2024

Kayaşehir anacadde ödeme planı

Kayaşehir Anacadde dükkan fiyatları 270 bin TL'den başlıyor!

Kayaşehir Anacadde dükkan fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. 63 adet cadde girişli dükkanın açık arttırma usulü ile satılacak olan projede daire alanları 42 metrekare ile 1.350 metrekare arasında değişiyor.

Kayaşehir Anacadde'de 270 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Kayaşehir Anacadde'de 270 bin liradan başlayan fiyatlarla 8 Haziran'da satışa çıkıyor. Projedeki dükkanların alanları 42 - 1.350 metrekare arasında değişiyor.

Kayaşehir Anacadde'de 63 dükkan 270 bin liradan açık arttırmada!

Kayaşehir Anacadde'de 63 dükkan 270 bin liradan açık arttırmada. Projede yer alan dükkanların büyüklükleri 42 metrekare ile 1.310 metrekare arasında değişiyor.

Seyran Şehir’in cadde dükkanları Kayaşehir Anacadde satışa sunuluyor!

Seyran Şehir’in cadde dükkanları Kayaşehir Anacadde satışa sunuluyor. 63 adet cadde girişli dükkanın 1 Haziran'da ihale yöntemiyle satılacağı projede fiyatları 270 bin TL'den başlıyor.

Kayaşehir Anacadde fiyatları!

Kayaşehir Anacadde fiyatları? Kayaşehir Anacadde ödeme planı? Kayaşehir Anacadde iletişim? Kayaşehir Anacadde nerede? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor.

Kayaşehir Anacadde fiyat listesi!

Kayaşehir Anacadde fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. 1 Haziran Pazartesi günü satışa çıkacak olan proje için son başvuru günü 30 Mayıs...

Ana Cadde Kayaşehir ödeme planı!

Ana Cadde Kayaşehir ödeme planı kapsamında banka kredisi ile veya tamamı peşin ödemelerde yüzde 6 indirim yapılıyor. İşte Anacadde ödeme planı detayları...