11 / 05 / 2024

Makro Anacadde ihalesine başvuru için son 2 gün!

Makro Anacadde ihalesine başvuru için son 2 gün!

Makro Anacadde ihalesine başvuru için son 2 gün. 270 bin TL'den başlayan fiyatla 3 adet cadde girişli dükkanın Emlak Konut GYO tarafından açık arttırmaya satılacağı proje Kayaşehir'de inşa ediliyor.


Makro Anacadde ihalesine başvuru için son 2 gün. 8 Haziran'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından açık arttırma usulü ile satışa çıkacak olan projede 63 adet cadde girişli dükkan bulunuyor.


Dükkan büyüklüklerinin 42 metrekare ile 1.350 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Makro Anacadde projesinde dükkan fiyatları yüzde 18 KDV dahil 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Makro ile Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Anacadde projesi, Kayaşehir'de yükseliyor. Proje Olimpiyat Stadı ve metro istasyonuna 3 dakika, Şehir Hastanesi’ne 2 dakika ve Atatürk Havalimanı’na 15 dakika mesafede yükseliyor. 


Makro Anacadde dükkanlarına sahip olmak için şu şekilde ödeme yapılıyor. Yüzde 60 peşinat, yüzde 40'lık kısım 4 eşit senetle vade farksız ödeniyor. Projede tamamı peşin ya da banka kredisi ile ödemelerde yüzde 6 indirim yapılıyor. 


Kayaşehir Anacadde iletişim

Tel: 444 61 71

Web: http://www.anacadde.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı