25 / 04 / 2024

Hep İstanbul ne zaman teslim?

 Hep İstanbul ne zaman teslim?

Hep İstanbul ne zaman teslim? Hep İstanbul telefon numarası? Hep İstanbul daire tipleri? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde. İşte cevaplar!


Hep İstanbul ne zaman teslim? sorusunun yanıtından önce proje hakkında bilgi verelim. Tekfen Emlak Geliştirme tarafından inşa edilen Hep İstanbul projesi 26 blok halinde yükseliyor.


İstanbul-Esenyurt'ta konumlandırılan Hep İstanbul projesi toplamda 1.425 adet daire ve 25 adet ticari birimden meydana geliyor. Hep İstanbul projesi Dubai Cityscape Global 2014 Fuarı'nda tanıtıldı.


Hep İstanbul Esenyurt projesinde dinlenme alanları, fitness center, spor alanları, sauna, yüzme havuzu, spor alanları ve çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 tipinde daireler bulunuyor. 


Hep İstanbul ne zaman teslim?


Esenyurt Hep İstanbul ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak 2016 yılı cevabı veriliyor. Hep İstanbul Evleri'nde yer alan blokların 11'i yüksek katlı, 15'i ise alçak katlı olarak dizayn edildi.


Hep İstanbul Evleri'nde yer alan dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ile 260 metrekare arasında değişiyor. Projenin basın lansmanı Ekim'de gerçekleşecek. 


Hep İstanbul iletişim bilgisi:

Tel : 0212 359 37 01

Web: http://tekfenemlak.com/ 

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com