20 / 04 / 2024

Gökdeniz Kartal ev fiyat listesi!

 Gökdeniz Kartal ev fiyat listesi!

Gökdeniz Kartal ev fiyat listesi? Gökdeniz Kartal ödeme planı? Gökdeniz Kartal telefon numarası? Gökdeniz Kartal ne zaman teslim? gibi soruların yanıtları haberimizde...


Gökdeniz Kartal ev fiyat listesi bilgisinden önce projeden bahsedelim. 28 katlı 2 blok halinde dizayn edilen Gökdeniz Kartal projesi İstanbul-Kartal'da Bay İnşaat ve Gülsa İnşaat ortaklığında inşa ediliyor.


7 bin 800 metrekare alana sahip olan Gökdeniz Kartal projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daire alternatifleri yer alıyor. 


Yüzde 1 KDV imkanın yer aldığı Gökdeniz Kartal projesinde satışlar sürüyor. Gökdeniz Kartal ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak 2016 yılını Şubat ayı cevabı veriliyor.


Gökdeniz Kartal ev fiyat listesi:


Gökdeniz Kartal ev fiyat listesi 316 bin liradan başlayarak yükseliyor. Projede fitness center, dinlenme alanları, sauna, yürüyüş yolları, tenis kortu, çocuk oyun alanları, market, cafe ve açık yüzme havuzu yer alıyor.


Gökdeniz Kartal ödeme planı:


- Yüzde 5 peşinat, yüzde 20'si teslimde ödeniyor. Geriye kalan yüzde 75'lik kısım ise banka kredisi ile kullanılarak ödeniyor ve yüzde 5 indirim yapılıyor.

- Yüzde 50 peşinat verdikten sonra, kalan bedel 48 aya kadar 0 faiz imkanı ile firma bünyesinde taksitlendiriliyor.

- Yüzde 25 peşinat ödendikten sonra kalan tutar banka kredisi kullanılarak taksitlendiriliyor ve yüzde 10 oranında indirim yapılıyor.


Gökdeniz Kartal iletişim bilgisi:

Telefon: 0216 353 4010

Web: www.gokdenizkartal.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com