25 / 04 / 2024

Gökdeniz Kartal adres

Gökdeniz Kartal ev satış fiyatları!

Gökdeniz Kartal ev satış fiyatları kapsamında 2+1 daireler 388 bin liradan başlıyor. Projede konut teslimleri 2015 Şubat'ta gerçekleşecek...

Gökdeniz Kartal adres!

Gökdeniz Kartal adres bilgileri haberimizde bulunuyor. Ön talep toplanan projede teslimler 2015 yılının Şubat ayında gerçekleşecek.

Gökdeniz Kartal resimleri!

Gökdeniz Kartal resimleri? Gökdeniz Kartal ödeme planı? Gökdeniz Kartal daire fiyatları? Gökdeniz Kartal ne zaman teslim? Gökdeniz Kartal adres? gibi soruların yanıtları haberimizde...

Gökdeniz Kartal satış ofisi telefon!

Gökdeniz Kartal satış ofisi telefon numarası ve adres bilgisi şöyle: Atalar Mahallesi Tecerdağı Caddesi No. 49 Kartal – İstanbul / 0216 353 4010

Gökdeniz Kartal görselleri!

Banka kredisi kullanılabilen Gökdeniz Kartal projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 tipinde daireler yer alıyor. Gökdeniz Kartal görselleri merak edenler için haberimizde yer alıyor...

Gökdeniz Kartal projesi satışa çıktı!

Gökdeniz Kartal projesi satışa çıktı. 7 dönümlük arazi üzerine 70 milyon liralık yatırımla yapımına başlanılan projede bin metrekare sosyal tesis ve 5 bin metrekare de yeşil alan bulunuyor.

Gökdeniz Kartal güncel ev fiyatları!

Gökdeniz Kartal güncel ev fiyatları? Gökdeniz Kartal ne zaman teslim? Gökdeniz Kartal ödeme planı? Gökdeniz Kartal telefon numarası? Gökdeniz Kartal adres? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde...

Gökdeniz Kartal ödemeleri!

Yüzde 1 KDV seçeneğinin yer aldığı Gökdeniz Kartal'da fiyatlar 316 bin TL'den başlıyor. Gökdeniz Kartal ödemeleri için 3 farklı seçenek sunuluyor.

Gökdeniz Kartal ev fiyat listesi!

Gökdeniz Kartal ev fiyat listesi? Gökdeniz Kartal ödeme planı? Gökdeniz Kartal telefon numarası? Gökdeniz Kartal ne zaman teslim? gibi soruların yanıtları haberimizde...

Gökdeniz Kartal nerede?

Gökdeniz Kartal 2 blok olarak inşa ediliyor. Banka kredisine uygun olan projede yüzde 10 indirim yapılıyor. Peki Gökdeniz Kartal nerede?

Gökdeniz Kartal iletişim!

Gökdeniz Kartal iletişim bilgileri haberimizde mevcut. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks dairelerin yer aldığı projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.

Gökdeniz Kartal yol tarifi!

Gökdeniz Kartal projesinde 17 farklı tipte olmak üzere toplam 204 tane daire bulunuyor. Peki Gökdeniz Kartal nerede? İşte Gökdeniz Kartal yol tarifi..

Gökdeniz Kartal fiyatları 311 bin TL’den başlıyor!

Banka kredisi kullanılabilen Gökdeniz Kartal Evleri'nde yüzde 1 KDV avantajı yer alıyor. Gökdeniz Kartal fiyatları 311 bin TL’den başlıyor.

Gökdeniz Kartal Konutları fiyat listesi!

Gökdeniz Kartal Konutları fiyat listesi kapsamında konutlar 315 bin 840 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 1 KDV imkanının yer aldığı Gökdeniz Kartal projesinde 48 aya kadar 0 faiz ile taksitlendirilebiliyor.

Gökdeniz Kartal'da 48 aya kadar vade farksız taksit imkanı!

Gökdeniz Kartal'da 48 aya kadar vade farksız taksit imkanı ile satışlar devam ediyor. Projede teslimler 20 ay sonra yapılacak.