18 / 04 / 2024

Gaziantep Iconova Şireci-Acarsan fiyat bilgisi!

 Gaziantep Iconova Şireci-Acarsan fiyat bilgisi!

Mimarisi Tago Mimarlık ofisinden Gökhan Aktan Altuğ tarafından yapılan Gaziantep Iconova güncel fiyat bilgisine göre daireler 837 bin TL'den başlıyor, 2 milyon TL'ye kadar çıkıyor...



Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığı imzası taşıyan İkonova Gaziantep Evleri'nde 3+1'den, 8+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor.  


570 daire ve 23 ticari birimden meydana gelen  Iconova Gaziantep  projesinde daire sahiplerine yüzme havuzu, sauna, fitness, spor alanları ve çocuk oyun alanları gibi donatılar sağlanıyor. 

  

Yüzde 60'a yakın daire satışlarının tamamlandığı   Gaziantep İkonova Residence'da dairelerin alanları 193 ila 1000 metrekare arasında değişiyor.  Projenin tasarımı Allah yazısına benzetiliyor. 

 

Mimarisi Tago Mimarlık ofisinden Gökhan Aktan Altuğ tarafından yapılan Gaziantep Iconova Evleri 24-42 katlı yedi kule olarak dizayn edildi. 

 

Gaziantep Iconova Şireci-Acarsan fiyat bilgisi!

Daire teslimlerin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanan Gaziantep Iconova güncel fiyat bilgisine göre daireler 837 bin TL'den başlıyor, 2 milyon TL'ye kadar çıkıyor. 


 

 

Telefon : 444 7 127

Web : http://iconova.com.tr/

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com