28 / 04 / 2024

Fikirtepe Yenitepe Kadıköy iletişim!

 Fikirtepe Yenitepe Kadıköy iletişim!

Fikirtepe Yenitepe Kadıköy iletişim numarası 444 4 616 olarak belirlendi. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesinde teslimler bu yılın Temmuz ayında gerçekleşecek.


Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat tarafında yaşama geçirilen Yenitepe Kadıköy projesi İstanbul'un Fikirtepe bölgesinde inşa ediliyor. Fikirtepe Yenitepe Kadıköy iletişim bilgisinden önce projeden bahsedelim.


21 katlı 4 blok halinde yükselen Yenitepe Kadıköy Evleri'nde  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daireler bulunuyor. Projede teslimler 2014 yılının Temmuz ayında yapılacak.


Yenitepe Kadıköy fiyat listesi bilgisi için 444 4 616 no'lu telefon numarasını arayarak satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor. 


200 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Yenitepe Kadıköy projesinde kapalı otopark, yüzme havuzu, dinlenme alanları, sauna, spor alanları, buhar odası, yürüyüş yolları ve yüzme havuzu yer alıyor.


Yenitepe Kadıköy nerede?

Fikirtepe Yenitepe Kadıköy adres: Omca Sok. Golden Plaza İş Merkezi E Blok No: 4 34742 Sahrayıcedit / İstanbul


Fikirtepe Yenitepe Kadıköy iletişim:

Telefon: 444 4 616

Web Adresi: www.yenitepekadikoy.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler