30 / 04 / 2024

Fer Yapı Mai Residence fiyatları!

Fer Yapı Mai Residence fiyatları!

Ödeme planı kapsamında yüzde 1 KDV uygulanan Mai Residence projesinde daire tipleri 1+1 ile 3+1 arasında değişiyor. Peki Fer Yapı Mai Residence fiyatları ne kadar?


Fer Yapı Mai Residence fiyatları dairelerin alanlarına göre değişiklik gösteriyor. İlk blok teslimlerin 2015 yılının Mart ayında, ikinci blok teslimlerinin 2015 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonların yer aldığı Mai Residence projesinde ödeme planı kapsamında peşinatsız, ara ödemesiz daire sahibi olunuyor. Ayrıca Mai Residence projesinde 1 yıl boyunca ödeme yapılmıyor.


Konum olarak sahil yoluna ve TEM bağlantı yoluna 3 dakika, Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakika, Yakacık ve Kartal metro durağına yürüme mesafesinde bulunan projede yüzde 1 KDV uygulanıyor. 


Fer Yapı Mai Residence projesinde; her katta kat bahçesi, depo alanları VIP Lounge, kafeler, mağazalar, çocuk oyun alanları, çok amaçlı salon, hobi alanları, fitness salonu, mini müzik stüdyosu, sinema odası, Back-Up Concierge hizmetleri ve havuz gibi ortak kullanım alanları mevcut. 


Fer Yapı Mai Residence fiyatları!

1 oda 1 salon daireler 350 bin TL, 

2 oda 1 salon daireler 390 bin TL, 

3 oda 1  salon daireler ise 620 bin TL'den başlıyor.


Mai Residence iletişim

Telefon numarası: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com