29 / 04 / 2024

Mai residence satılık

Mai Residence ne zaman teslim?

Yüzde 1 peşin verildiğinde yüzde 24'lük kısım teslimde ödeniyor. Yüzde 75'lik kısım ise banka kredisiyle 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor. Peki Mai Residence ne zaman teslim?

Fer Yapı Mai Residence fiyatları!

Ödeme planı kapsamında yüzde 1 KDV uygulanan Mai Residence projesinde daire tipleri 1+1 ile 3+1 arasında değişiyor. Peki Fer Yapı Mai Residence fiyatları ne kadar?

Mai Residence ödemeleri!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Mai Residence projesinde 2. blokta teslimlerin 2015 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. Peki Mai Residence ödemeleri nasıl yapılıyor?

Mai Residence fiyatları!

Ara ödeme ve peşinat şartı aranmayan Mai Residence projesinde teslimlerin önümüzdeki ay yapılması planlanıyor. Mai Residence fiyatları 1+1'lerde 298 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mai Residence kat planları!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen proje Fer Yapı tarafıdan hayata geçiriliyor. İşte ara ödeme ve peşinat şartı aranmayan Mai Residence kat planları...

Mai Residence ara ödemesiz peşinatsız!

FerYapı, İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da inşa ettiği Mai Residence’da ev sahibi olmak isteyenler için benzersiz bir kampanya başlattı. Projenin ilk bloğu Mart 2015’te, ikinci blok ise Eylül’de teslim edilecek.

Mai Residence satılık!

Fer Yapı tarafından inşa edilen projede 1. blok teslimlerinin Mart 2015'te, 2.blok teslimlerinin Eylül 2015'te yapılması öngörülüyor. Mai Residence satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Mai Residence'ta oturduğunuz yerden ödeyin!

Kartal'da yükselen Mai Residence projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daireler yer alıyor. Projede yüzde 1 peşinatla konut alınabiliyor.

Mai Residence’ta aynı fiyata 1 oda fazlasını alın!

Mai Residence’ta aynı fiyata 1 oda fazlasını alın. 2+1 dairelerin 310 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 60 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor.

Mai Residence ödeme koşulları!

Mai Residence ödeme koşulları kapsamında yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Projenin detaylı ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor.

Mai Residence'ta aynı fiyata 1 oda fazlasını alırsınız!

2015 Ağustos'ta teslim edilecek olan Mai Residence projesi 2 blok halinde yükseliyor. Projde 60 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı yapılıyor...

Mai Residence'da home ofisler 158 bin liradan başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen ve 2 bloktan oluşan Mai Residence'da yer alan home ofisler 158 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Mai Residence fiyatlar! 267 bin TL'ye!

18 ay erteleme fırsatının yer aldığı Mai Residence'ta daireler 267 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...