25 / 04 / 2024

Esenyurt Hep İstanbul ne zaman teslim?

Esenyurt Hep İstanbul ne zaman teslim?

Daire büyüklükleri 70 metrekare ile 179 metrekare arasında değişen proje Tekfen Emlak Geliştirme imzası taşıyor. Peki yüzde 5 peşinat verilerek ev sahibi olunabilen Esenyurt Hep İstanbul ne zaman teslim?


Tekfen Emlak Geliştirme tarafından İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen projede 3 ayrı ara ödeme yapılıyor. Kalan yüzde 50'lik kısım ise banka kredili olarak vadelendiriliyor. Esenyurt Hep İstanbul ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor.


11 yüksek blok ve 14 sıra ev bloğundan meydana gelen projede toplamda 1.424 daire bulunuyor. Satış süreci devam eden Hep İstanbul'da lansmana özel fiyatlardan ve ödeme kolaylıklarından yararlanmak için ise son gün 31 Aralık.


1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edilen dairelerin yer aldığı projede yüzde 5 peşin verilerek konut sahibi olmak mümkün. Daire alanlarının 70 ile 179 metrekare arasında farklılık gösterdiği Hep İstanbul'da 2. etap satışları başlıyor.



Esenyurt Hep İstanbul ne zaman teslim? 

2017 yılının Nisan ayında teslim edilmesi planlanan projede daire fiyatları 193 bin TL'den başlıyor.


Projede  açık - kapalı yüzme havuzları, spor alanları, yürüyüş yolları, sauna, oyun alanları, cafe,  fitness center, buhar odası ve bisiklet parkuru gibi ortak yaşam alanları bulunuyor. 


Hep İstanbul Esenyurt satış ofisi

Esenyurt Hep İstanbul telefon numarası: 444 8 437

Web: www.hepistanbul.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com