27 / 04 / 2024

Emlak Konut Kayaşehir dükkan!

Emlak Konut Kayaşehir dükkan!

Emlak Konut Kayaşehir dükkan ihalesine katılmak için son gün 6 Haziran. Dükkanların 270 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı Anacadde Kayaşehir'de vade farksız taksit yapılıyor.


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından açık arttırma usulü ile satışa sunulan Kayaşehir Anacadde projesi, Makro ile Akyapı Ortak Girişimi imzası ile inşa eddiliyor. Projede 63 adet cadde girişli dükkan bulunuyor.


Emlak Konut Kayaşehir dükkan büyüklükleri 42 metrekareden başlıyor, 1.350 metrekareye kadar ulaşıyor. Projede fiyatlar ise 220 bin TL'den başlayarak yükseliyor.


Emlak Konut Kayaşehir Anacadde dükkan ihalesi 8 Haziran tarihinde yapılacak. Ancak projenin ihalesine katılmak için son gün 6 Haziran olarak belirlendi. 


Kayaşehir Anacadde projesi konum olarak  Olimpiyat Stadı ve metro istasyonuna 3 dakika, Şehir Hastanesi’ne 2 dakika ve Atatürk Havalimanı’na 15 dakika mesafede inşa ediliyor.

 

Emlak Konut Kayaşehir dükkan projesinin ödemeleri kapsamında tamamı peşin ya da banka kredisi ile ödemelerde yüzde 6 indirim yapılıyor. 


Emlak Konut Kayaşehir Anacadde projesinde toplam dükkan bedelinin yüzde 60'lık kısmı peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel için vade farksız 4 eşit senet hazırlanıyor. 


Anacadde Kayaşehir iletişim

Tel: 444 61 71

Web: http://www.anacadde.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı