25 / 04 / 2024

Emlak Konut Bahçekent Konutları!

Emlak Konut Bahçekent Konutları!

Yüzde 80'i yeşil alanlara ayrılan Emlak Konut Bahçekent Konutları Başakşehir'de yükseliyor. Projede daire fiyatları minimum 170 bin TL'den başlıyor...


Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından hayata geçirilen Bahçekent Avrupark, 500 milyon TL yatırım bedeli ile konumlandırılıyor. Projede Emlak Konut ve Toki güvencesi de bulunuyor.


Arsa alanı 78 bin 640 metrekare olan Emlak Konut Bahçekent Konutları, açık-kapalı çocuk ve yetişkin havuzları, bay-bayan sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness, pilates salonları, masa tenisi, çocuk parkı, tenis kortu, futbol sahası, yürüyüş, koşu ve bisiklet yolları gibi sosyal olanaklara sahip.


Emlak Konut Bahçekent Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projedeki dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ile 185 metrekare arasında değişiyor. 


Akbatı AVM’ye 3 km, Silivri banliyö tren hattına, Kanal İstanbul, metro, üçüncü köprü bağlantı yolu ve üçüncü havalimanına ulaşım olarak çok yakın mesafede konumlandırılan Emlak Konut Bahçekent Konutları, toplam 1.394 daire ve 86 adet ticari alandan oluşuyor.


Emlak Konut Bahçekent Konutları 2018 yılının Nisan ayında sahiplerine teslim edilecek. Projede daire fiyatları 170 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



444 61 63

www.avrupark.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com