06 / 05 / 2024

Emlak Konut Bahçekent iletişim!

Emlak Konut Bahçekent iletişim!

Emlak Konut Bahçekent iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Yüzde 80'i yeşil alanlara yarılan Bahçekent Avrupark Projesi Başakşehir'de yükseliyor...


2018 yılının Nisan ayında daire teslimleri yapılacak olan Bahçekent Avrupark, Başakşehir'de Cihan İnşaat ve Konut Yapı ortaklığı ile yepyeni bir yaşam alanı oluşturuyor. Projede ayrıca Toki ve Emlak Konut imzası da bulunuyor.


Bahçekent Avrupark Evleri ulşım olarak Akbatı AVM’ye 3 km, Silivri banliyö tren hattına, Kanal İstanbul, metro, üçüncü köprü bağlantı yolu ve üçüncü havalimanına oldukça yakın mesafede yer alıyor. 


Başakşehir Bahçekent Avrupark Evleri 79 bin metrekare arsa alanına sahip. Projedeki dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ile 185 metrekare arasında değişiyor.


Bahçekent Avrupark Konutları'nın ortak alanları arasında, yürüyüş, koşu ve bisiklet yolları, açık-kapalı çocuk ve yetişkin havuzları, bay-bayan sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness, pilates salonları, masa tenisi, çocuk parkı, tenis kortu, futbol sahası gibi alanlar mevcut.


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan Bahçekent Avrupark Evleri'nin daire teslimleri 2018 yılının Nisan ayında yapılacak. Aşağıda yer alan Emlak Konut Bahçekent iletişim bilgilerinden yararlanarak proje hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.



Emlak Konut Bahçekent iletişim

444 61 63

www.avrupark.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri