04 / 05 / 2024

Dünyanın en iyi karma yaşam projesi İstanbul Marina!

Dünyanın en iyi karma yaşam projesi İstanbul Marina!

Dünyanın en iyi karma yaşam projesi İstanbul Marina projesinde daire büyüklükleri 37 metrekare ile 456 metrekare arasında değişiyuor. Projede 30 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor.


İstanbul Marina projesi "Dünyanın en iyi karma yaşam projesi İstanbul Marina" sloganıyla satış sürecine devam ediyor. Projede hedeflenen 1.000 ünitenin 950'si 45 günde satıldı. Şimdi, 2. kısımdaki 500 ünite lansman fiyatlarıyla satışa sunuluyor.


Kartal'da hayata geçirilen İstanbul Marina projesi Dap Yapı imzası ile inşa ediliyor. 1.467 tane daireden oluşan projede daire alanları 37 metrekare ile 450 metrekare arasında değişiyor. 


İstanbul Marina'da çocuk oyun alanları, marina alanı, dinlenme alanları, cafe, kapalı otopark, cami, yürüyüş yolları, fitness center, sauna, yüzme havuzu, spor alanları gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


İstanbul Marina'da yer alan dairelerin tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Dünyanın en iyi karma yaşam projesi İstanbul Marina 'da hızlı tren, AVM, ofis, rezidans, helikopter pisti, otel, marina alanı, özel hastane, özel okul, geniş sahil bandı, restoranlar ve kafeler yer alıyor. 


İstanbul Marina nerede?

Adres: Ankara  Caddesi. No:147 Kartal,  İstanbul, Türkiye


İstanbul Marina iletişim

Telefon: 444 43 46

Web: www.istmarina.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com