13 / 05 / 2024

Dap Yapı İstanbul Marina fiyatlar!

Dap Yapı İstanbul Marina fiyatlar!

Dap Yapı İstanbul Marina fiyatlar hakkındaki detaylar haberimizin içinde yer alıyor. 2016 yılının Ağustos ayında teslim edilecek olan projede 24 ay vade farksız taksit yapılıyor.


Dap Yapı İstanbul Marina fiyatlar hakkındaki detaylar haberimizin devamında yer alıyor ama önce projeden bahsedelim.Kartal sahilinde hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor. Karma yaşam projesi olarak tasarlanan İstmarina 5 blok olarak yükseliyor.


Dap Yapı İstanbul Marina projesinde 1.463 daire bulunuyor. Daire büyüklüklerinin 37 metrekare ile 456 metrekare arasında değiştiği projede 1+0'dan 5+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor.


Dap Yapı İstanbul Marina teslim tarihi 2016 yılının Ağustos ayı olarak belirlendi. Projedeki A blok 31 katlı, B blok 34 katlı, C blok 36 katlı, D blok 38 katlı ve E blok 36 katlı olarak yükseliyor. 


Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği Dap Yapı İstanbul Marina projesinde 120 aya kadar vade ve 24 aya kadar 0 faiz ile vade yapılıyor. 


Dap Yapı İstanbul Marina fiyatlar kapsamında dairelerin satış fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. Projede özel hastane, özel okul, AVM, ofis, rezidans, restoran, kafeler, hızlı tren, helikopter pisti, otel, marina alanı bulunuyor.


Dap Yapı Kartal İstanbul Marina nerede?

Kartal İstmarina adres: Ankara Caddesi. No:147 Kartal, İstanbul, Türkiye


Dap Yapı Kartal İstanbul Marina iletişim 

Telefon: 444 43 46

Web: http://www.istmarina.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com