25 / 04 / 2024

Cadde Rezidans fiyatları!

Cadde Rezidans fiyatları!

Cadde Rezidans projesinde tüm daireler 2+1 olarak tasarlandı. Toplamda 32 daireden meydana gelen projede dairelerin Temmuz 2015'te teslim edilmesi öngörülüyor. İşte Cadde Rezidans fiyatları...


Cadde Rezidans fiyatları hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. İstanbul Avrupa Yakası Güneşli - Mahmutbey'de yükselen proje 1.550 metrekare alan üzerinde yayılıyor. 


10 katlı tek blok olarak inşa edilen Cadde Rezidans'ta dairelerin 2015 yılının Temmuz ayında teslim edilmesi öngörülüyor. Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik Yapı imzası taşıyan projede toplamda 32 daire bulunuyor.


Lansman fiyatlarıyla satış günü yarın olarak planlanan Cadde Rezidans fiyatları 260 bin TL ile 310 bin TL arasında değişiyor. Tamamı 2 oda 1 salon olarak dizayn edilen dairelerin yer aldığı projede vitrin cepheli geniş kullanım alanları yer alıyor.


Daire alanlarının 110 metrekare olarak belirlendiği Cadde Rezidans'ta ödeme yaparkan banka kredisinden yararlanılabiliyor. Ayrıca projede kişiye özel ödeme tablosu oluşturuluyor.


Cadde Rezidans'ta ortak yaşam alanları ; çocuk oyun alanları, kapalı otopark, fitness merkezi, açık otopark ve lobiden meydana geliyor.


Cadde Rezidans Mahmutbey nerede?


Cadde Rezidans fiyatları!



Cadde Rezidans iletişim

Tel: 0212 550 76 30

Web: http://www.cadderezidans.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com