02 / 05 / 2024

Büyükçekmece Toskana Orizzonte teslimleri ne zaman?

Büyükçekmece Toskana Orizzonte teslimleri ne zaman?

1068 dönümlük tek parsel alan üzerinde yayılan proje tek katlı villa yaşam konsepti ile hayata geçiriliyor. Peki Büyükçekmece Toskana Orizzonte teslimleri ne zaman?


Büyükçekmece Toskana Orizzonte teslimleri ne zaman? sorusuna cevap vermeden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. 187 adet villanın yanı sıra 16 adet mağaza bulunan projede 695 metrekareye kadar konut seçenekleri mevcut.


Arıkan Yapı ve Emaar ortaklığında hayata geçirilen Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları Toskana Vadisi projesinin 3. fazı olarak inşa ediliyor. 


Büyükçekmece Göl Vadisi içerisinde yükselen proje konum olarak; Metrobüs Tüyap durağına 6.8 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre ve  Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 


Büyükçekmece Toskana Orizzonte projeside daire fiyatları 625 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı, 450 bin metrekare inşaat alanına sahip projede projede 3 ile 7 oda arasında değişen 8 farklı tipte villa yer alıyor. 


Büyükçekmece Toskana Orizzonte teslimleri ne zaman?

Büyükçekmece Toskana Orizzonte projesinde ilk etabının 30 Haziran 2015, ikinci etabının ise 30 Haziran 2016 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor.


Projenin sosyal alanları arasında; SPA ve güzellik merkezi, açık tenis, basketbol ve voleybol sahaları, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, kids gym, squash ve padel kortları, yürüyüş ve jogging parkurlarının yer aldığı Dolce Vita Yaşam ve Sağlık Kulübü mevcut.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı