20 / 04 / 2024

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatları!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatları!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatları il ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor. Proje 187 adet villa ve 16 adet mağazadan meydana geliyor...


 Avrupa Yakası Büyükçekmece Göl Vadisi'nde inşa edilmekte olan Toskana Orizzonte ilk etap teslimleri bu yılın Eylül ayında yapılacak. Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.


Projenin ortak alanları arasında; yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş ve jogging parkurlar, squash ve padel kortları, açık tenis gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Lokasyon bilgileri kapsamında Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları ulaşım olarak, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı imzası taşıyan Toskana Orizzonte Evleri toplam 450 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor. Projede banka kredisine uygun ödeme sağlanıyor.


Toplam 187 adet villa ve 16 adet mağazadan meydana gelen projede villa tipleri 3 ile 7 oda arasında değişiklik gösterecek şekilde tasarlandı.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatları


Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatları kapsamında villalar 625 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 2. etap teslimleri ise Haziran 2016 yılında yapılacak.


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı