01 / 05 / 2024

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatlar!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatlar!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatlar kapsamındaki bilgileri haberimizden inceleyebilirsiniz. Proje, villa projesi olarak yükseliyor...


Bu yılın Eylül ayında ilk etap , ikinci etap teslimlerinin ise 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanana proje Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatlar bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.


Projenin ortak alanlarında; Sağlık Kulübü, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahaları, squash ve padel kortları, SPA ve güzellik merkezi, yürüyüş alanları, kids gym ve açık tenis mevcut. 


Toskana Orizzonte konum olarak; TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre ve Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre mesafede yer alıyor. 


Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa 450 bin metrekare inşaat alanına sahip. 


Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatlar


Villa seçeneklerinin 3 ve 7 odalı olarak planlandığı Toskana Orizzonte fiyatlar doğrultusunda projede villalar 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 


Toskana Orizzonte iletişim bilgileri

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı