28 / 04 / 2024

Businist Office satış ofisi!

Businist Office satış ofisi!

Businist Office satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede yer alan ofislerin alanları 45 - 1.200 metrekare arasında değişiyor.


Businist Office projesi, Selimoğlu İnşaat, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı ortaklığında kurulan SVR Gayrimenkul Yatırım tarafından hayata geçiriliyor. Businist Office satış ofisi bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. 


Kadıköy'de hayata geçirilen Businist Office projesi, 116 bin metrekare alan üzerinde 3 blok olarak yükseliyor. Projede toplam 396 tane ofis bulunuyor.


Businist Office projesinde yer alan ofislerin büyüklükleri 45 metrekare ile 1.200 metrekare arasında değişiyor. Projede ofis ve dükkanlar bulunuyor. 


Kadıköy Businist Office projesinde resepsiyon ve lobi hizmeti sunuluyor. Proje Boğaz Köprüsü'ne, Bağdat Caddesi'ne Fenerbahçe Marina'ya, metroya, E-5'e  ve Marmaray'a yakın konumda yükseliyor.


Businist Office projesinde fitnes center, eğlence merkezi, restaurantlar, coppy center, toplantı odaları, arşiv alanları, kırtasiye, kuaför ve terzi gibi alanlar bulunuyor. 


Businist Office satış ofisi nerede?

Adres: Bağdat Caddesi No: 242/6 Göztepe Kadıköy - İstanbul / Türkiye


Businist Office satış ofisi iletişim 

Tel: 0216 360 60 64

Web: www.businist.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com