19 / 04 / 2024

Businist Office kadıköy

Businist Office telefon numarası!

Businist Office telefon numarası bilgisi haberimizde yer alıyor. 396 ofis ile 22 dükkandan oluşan proje 3 bloktan oluşuyor...

Businist Office Kadıköy ödeme planı!

Businist Office Kadıköy ödeme planı detayları için haberimizden faydalanabilirsiniz. Fikirtepe'de konumlandırılan projede 396 ofis ve 22 dükkan bulunuyor...

‘BUSINIST OFFICE’ İstanbul’un tam kalbinde yükselecek!

‘BUSINIST OFFICE’ İstanbul’un tam kalbinde yükselecek. 393 ofis ve 22 ticari birimden oluşan projede teslimler 2016 yılının ilk yarısında gerçekleşecek.

Businist Office Projesi!

Businist Office Projesi satışa sunuldu. Ofis ve ticari birimlerin yer aldığı proje 2 etaptan oluşuyor. Kadıköy Fikirtepe'de yükselen proje 3 blok olarak tasarlandı.

Businist Office Kadıköy!

Businist Office Kadıköy projesinde toplam 396 tane ofis bulunuyor. 3 blok olarak inşa edilen proje SVR Gayrimenkul Yatırım imzası ile inşa ediliyor. .

Businist Office satış ofisi!

Businist Office satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede yer alan ofislerin alanları 45 - 1.200 metrekare arasında değişiyor.

Businist Office projesinin www.businist.com internet sitesi açıldı!

Businist Office projesinin www.businist.com internet sitesi açıldı. 116 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen projede 396 tane ofis bulunuyor.

Businist Office projesi 26 Mayıs'ta tanıtılacak!

Businist Office projesi 26 Mayıs'ta görücüye çıkıyor. 116 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projede 396 tane ofis bulunacak.