20 / 04 / 2024

Businist Office ulaşım

Businist Office kroki!

Businist Office kroki görseli haberimizde mevcut. 116 bin metrekare alan üzerinde Kadıköy - Fikirtepe'de inşa edilen proje, SVR Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

Fikirtepe Businist Office iletişim!

Fikirtepe Businist Office iletişim bilgileri haberimizde mevcut. Ofislerin ve dükkanların yer aldığı proje 116 bin metrekare alan üzerinde SVR Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor.

Businist Office projesi nerede?

Businist Office projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde bulunuyor. Metrekare birim fiyatının 4 bin dolardan başladığı projede 22 tane dükkan ile 396 tane ofis yer alıyor.

Businist Office adres bilgileri!

Businist Office projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin dolardan başlıyor.Proje İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükseliyor. İşte Businist Office adres bilgileri..

Businist Office fiyatları!

Businist Office fiyatları metrekare birimi üzerinden hesaplanıyor. Fiyatların 4 bin dolardan başladığı projede 393 adet ofis ve 22 ticari birim yer alıyor.

Businist Office Fikirtepe satılık!

Businist Office Fikirtepe satılık ofis alanları 45 metrekare ile 1.200 metrekare arasında, ticari birim alanları ise 60 metrekare ile 380 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Businist Office nerede?

Businist Office nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 3 blok olarak hayata geçirilen projede resepsiyon ve lobi hizmeti sunuluyor.

Businist Office satış ofisi!

Businist Office satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede yer alan ofislerin alanları 45 - 1.200 metrekare arasında değişiyor.