28 / 04 / 2024

Banka kredisi ile ev almak çok kolay! Prestij Modern'de 155 bin TL'ye satılık daire!

Banka kredisi ile ev almak çok kolay! Prestij Modern'de 155 bin TL'ye satılık daire!

Banka kredisi ile ev alınabilen Prestij Modern projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 155 bin liradan başlıyor. Projede 918 adet daire bulunuyor...


Burs'da hayata geçirilen Prestij Modern projesi Bak Yapı imzası ile 53 bin 200 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. 10 - 13 katlı toplam 13 blok olarak yükselen projede 918 adet daire ve 43 adet ticari birim bulunuyor.


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Bursa Prestij Modern Evleri'nde satışa sunulan dairelerin fiyatları 155 bin liradan başlıyor.


Banka kredisi ile ev almak...

Bursa Prestij Modern projesinde satışa sunulan dairelere sahip olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Projede toplam daire bedelinin yüzde 25'lik kısmı peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel için banka kredisi ile vade imkanı sunuluyor.


Bursa Prestij Modern projesinde her daireye özel ankastre mutfak ürünleri, beyaz eşya, dekoratif duvar kağıdı, görüntülü intercom sistemi ve bağımsız klima bulunuyor.  Projede mevcut olan sosyal alanlar arasında kapalı bay ve bayan yüzme havuzları, fitness, sauna, buhar odaları bulunuyor.


Prestij Modern Evleri konum olarak Timsah Arena'ya 3 kilometre, Carrefour'a 5 kilometre, Metro Acemler İstasyonu'na 3 kilometre, Çevreyolu'na 2,5 kilometre, Koru Park AVM'ye 6 kilometre, Buski'ye 2,5 kilometre mesafede yükseliyor.


Prestij Modern iletişim bilgileri

Telefon: 444 16 99

Web adresi: http://www.bakyapi.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com