27 / 04 / 2024

Balance Güneşli satış ofisi

Balance Güneşli satış ofisi!

Balance Güneşli satış ofisi iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Proje Güneşli Bağcılar lokasyonunda yükseliyor...

Balance Güneşli projenini detayları!

Balance Gayrimenkul'ün ilk projesi Balance Güneşli, iş hayatının tüm ihtiyaçları 'dikkate alınarak geliştirildi. İşte Balance Güneşli projenini detayları...

Balance Güneşli telefon!

Balance Güneşli projesinde 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağaza bulunuyor. İşte Balance Güneşli telefon..

Balance Güneşli satış ofisi iletişim!

Balance Güneşli satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede 24 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor.

Balance Güneşli adres!

Balance Güneşli adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje içerisinde konut, rezidans, mağaza ve ofis alanları yer alıyor.

Balance Güneşli telefon numarası!

Balance Güneşli telefon numarası 0530 100 76 66. 205 yılının son çeyreğine teslim edilecek olan proje 6 blok olarak yükseliyor.

Bu bölge tek projeyle dengesini bulacak!

Balance Güneşli metrekare birim fiyatı 5 bin 360 TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin alanları 70 - 150 metrekare, ofis alanları 70 - 1.200 metrekare arasında değişiyor.

Güneşli’yi dengede tutacak proje Balance!

Güneşli'yi dengede tutacak proje Balance. 2015 yılında teslim edilecek proje 301 adet bağımsız birimden oluşuyor. Projenin metrekare birim fiyatı 5 bin 360 TL'den başlıyor.

Tüm detaylarıyla Balance Güneşli projesi!

Balance Güneşli fiyatları, Balance Güneşli teslim tarihi,Balance Güneşli adres bilgileri ve Balance Güneşli resimleri haberimizin içinde yer alıyor. İşte tüm detaylarıyla Balance Güneşli projesi...

Balance Güneşli satışa çıktı!

Balance Güneşli satışa çıktı. 2015 yılında teslim edilecek olan projede metrekare birim fiyatı 5 bin 360 TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 ev ofisler, 1+1 loft ofisler bulunuyor.

Balance Güneşli satış ofisi!

Balance Güneşli satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Metrekare birim fiyatının 5 bin 360 TL olarak belirlendiği projede 118 plaza ve cadde ofis, 140 ev ve loft ofis ve 43 mağaza yer alıyor.

Balance Güneşli fiyat listesi!

Balance Güneşli fiyat listesi bilgisine göre konut ve ofislerin metrekaresi 5 bin 360 TL'den başlıyor. Projede teslimler 2015 yılın son çeyreğinde yapılacak.

Balance Güneşli daire fiyatları!

Balance Güneşli daire fiyatları metrekare birimi üzerinden hesaplanıyor. 301 adet bağımsız birimden oluşan projede daire alanları 76 metrekare ile 178 metrekare arasında değişiyor.

Balance Güneşli ne zaman teslim?

Balance Güneşli ne zaman teslim? Balance Güneşli fiyat listesi? Balance Güneşli nerede? Balance Güneşli iletişim? gibi sorularınızın yanıtı haberimizde yer alıyor...

Balance Güneşli nerede?

Balance Güneşli nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde detaylı bir şekilde yer alıyor. Projede teslimler 2015 yılında gerçekleşecek.

Balance Güneşli projesi satışta! Metrekaresi 5 bin 360 TL'den başlıyor!

17 dönüm arazi üzerine yapılacak olan Balance Güneşli'nin toplam inşaat alanı 83 bin metrekare olacak. 2014 yılı içinde, birinci etabın yanında bulunan 16 dönümlük arazi de projeye dahil edilerek, ikinci etap çalışmaları başlayacak...