25 / 04 / 2024

Balance Güneşli adres

Balance Güneşli ofis fiyatları!

Balance Güneşli ofis fiyatları doğrultusunda projedeki ofislerin metrekaresi 5 bin 700 TL'den başlıyor. Proje Bağcılar Güneşli'de inşa ediliyor...

Balance Güneşli telefon!

Balance Güneşli projesinde 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağaza bulunuyor. İşte Balance Güneşli telefon..

Balance Güneşli projesi nerede?

Balance Güneşli projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Projede teslimler 2015 yılında yapılacak. Peki Balance Güneşli projesi nerede?

Balance Güneşli adres!

Balance Güneşli adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje içerisinde konut, rezidans, mağaza ve ofis alanları yer alıyor.

Balance Güneşli'de üç ayda dairelerin yüzde 25 satıldı!

Balance Güneşli'de üç ayda dairelerin yüzde 25 satıldı. Metrekare birim fiyatında ise 5.500 lira seviyelerine gelindi. Bir süre yeni proje üretme niyetinde olmayan grup adımda Balance GüneşBalance Güneşli'de ikinci etap satışlarına başlıyor.

Basın Ekspres'in balans ayarı yapıldı artık her şey dengede!

301 adet bağımsız birimden oluşan Balance Güneşli projesinde teslimler 2015 yılında gerçekleşecek. Proje Basın Ekspres yolu üzerinde yükseliyor...

Balance Güneşli satılık!

Bugün görücüye çıkan Balance Güneşli'de teslimler 2015 yılının son çeyreğinde yapılacak. Balance Güneşli satılık daire ve ofis fiyatları haberimizde yer alıyor.

Balance Güneşli fiyat listesi!

Balance Güneşli fiyat listesi bilgisine göre konut ve ofislerin metrekaresi 5 bin 360 TL'den başlıyor. Projede teslimler 2015 yılın son çeyreğinde yapılacak.

Balance Güneşli ne zaman teslim?

Balance Güneşli ne zaman teslim? Balance Güneşli fiyat listesi? Balance Güneşli nerede? Balance Güneşli iletişim? gibi sorularınızın yanıtı haberimizde yer alıyor...

Balance Güneşli nerede?

Balance Güneşli nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde detaylı bir şekilde yer alıyor. Projede teslimler 2015 yılında gerçekleşecek.

Balance Güneşli projesinin web sitesi açıldı!

Balance Güneşli projesinin web sitesi açıldı. Projenin görsellerini görmek için www.balancegunesli.com.tr isimli web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Balance Güneşli Mayıs ayında satışa çıkıyor!

Balance Güneşli Mayıs ayında satışa çıkıyor. Şölen Çikolata Balance Güneşli projesinde mağaza, rezidans, ofis ve konutlar yer alacak.