01 / 05 / 2024

Bahçekent Flora ödeme koşulları!

 Bahçekent Flora ödeme koşulları!

Bahçekent Flora ödeme koşulları bilgisine göre 36 ay 0 faiz ile taksitlendirme yapılıyor. Satışların bugün başladığı Bahçekent Flora'da fiyatlar 145 bin TL'den başlıyor...


Bahçekent Flora ödeme koşulları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. Satışların bugün başladığı Bahçekent Flora projesi 120 bin metrekare alana sahip.


İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat Ortaklığı ve Emlak Konut GYO ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bahçekent Flora projesinin basın lansmanı bugün gerçekleşti.


2016 Eylül'de teslim edilecek olan Bahçekent Flora'da 875 adet daire yer alıyor. Bahçekent Flora Evleri'nde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daire seçenekleri yer alıyor. 


Bahçekent Flora ödeme koşulları!


Bahçekent Flora ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılarak veya firma bünyesinde 36 aya kadar 0 faiz ile firma bünyesinde taksitlendirme yapılıyor. Bahçekent Flora fiyatları 145 bin TL'den başlıyor.


Bahçekent Flora Konutları'nda dinlenme alanları, sauna, buhar odası, fitness center, yürüyüş yolları, kapalı otopark, spor alanları, yüzme havuzu ve koşu parkuru gibi imkanlar yer alıyor.


Bahçekent Flora nerede?

Adres: Medeniyet Cad. Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Başakşehir, İstanbul


Bahçekent Flora iletişim bilgisi:

Tel: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: www.buevbenimolacak.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com