20 / 04 / 2024

Bahçekent Flora Emlak Konut ödeme planı!

Bahçekent Flora Emlak Konut ödeme planı!

İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat tarafından yükselen Bahçekent Flora Emlak Konut projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daireler yer alıyor. Bahçekent Flora Emlak Konut ödeme planı bilgileri haberimizde bulunuyor.


Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen Bahçekent Flora projesi İstanbul’un Başakşehir Medeniyet Caddesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. 


1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerinin sunulduğu Bahçekent Flora Emlak Konut Evleri'nde daire alanları 65 metrekare ile 187 metrekare arasında dizayn edildi.


İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat imzasını taşıyan projede 1+1 dairelerin tümü satıldı ve 2+1 daireler de 327 bin TL’den başlıyor. 


Bahçekent Flora Emlak Konut ödeme planı!

Bahçekent Flora Emlak Konut ödeme planı kapsamında yüzde 20 peşinat sonrasında kalanı ister tüfeli olarak ister yüzde 0,70 vade ile 10 yıla kadar taksitlendirilebiliyor.


Birçok sosyal alana sahip projede; dinlenme alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, spor alanları, fitness merkezi, sauna, yüzme havuzu ve buhar odası yer alıyor. 




Bahçekent Flora adres bilgileri :Medeniyet Cad. Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Başakşehir, İstanbul

 

Bahçekent Flora satış ofisi iletişim

Tel: 0212 607 01 21 – 444 58 13

Web: www.buevbenimolacak.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com