07 / 05 / 2024

Bahçekent Flora fiyatları

300 milyon lirayı yatırdı, satışları yarıladı!

Başakşehir’de hayata geçirilen Bahçekent Flora’da dairelerin yarısına yakını sahiplerini buldu. Bölgenin en gözde projeleri arasında yerini alan Bahçekent Flora’da lansman fiyatlarıyla devam eden satışlar için son günlere girildi.

Bahçekent Flora'da dairelerin yarısı satıldı!

Haziran ayında Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanın ardından yoğun ilgiyle satışa sunulan Bahçekent Flora’da yaklaşık 400 konut sahiplerini buldu. Beklenenin üzerinde bir taleple karşılanan projede satışlar yarıya yaklaşırken avantajlı ödeme planları da gelen talebi artırıyor.

Bahçekent Flora fiyatları ne kadar?

Bahçekent Flora projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri bulunuyor. Teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşeceği Bahçekent Flora fiyatları ne kadar?

Bahçekent Flora teslimleri Eylül 2016'da yapılacak!

Bahçekent Flora projesi iki etaptan meydana geliyor. Projede 875 birim bulunuyor.20196 yılının Eylül ayında teslim edilecek olan proje peyzaj alanlarının büyüklüğü de dikkat çekiyor.

Başakşehir Bahçekent Flora fiyatları ne kadar?

Bahçekent Flora projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. Satış sürecinin devam ettiği Başakşehir Bahçekent Flora fiyatları ne kadar?

Başakşehir Bahçekent Flora teslim tarihi!

Başakşehir Bahçekent Flora teslim tarihi ilk etap için 24 ay sonra, ikinci etap için 36 ay sonra olarak belirlendi. Projede fiyatlar 158 bin liradan başlıyor.

Başakşehir Bahçekent Flora fiyat!

Başakşehir Bahçekent Flora fiyat? Bahçekent Flora ne zaman teslim? Bahçekent Flora adres? Bahçekent Flora iletişim? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...

Bahçekent Flora Başakşehir harita!

Bahçekent Flora Başakşehir harita? Bahçekent Flora adres? Bahçekent Flora fiyat listesi? Bahçekent Flora ödemeleri? Bahçekent Flora teslim tarihi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...

Başakşehir Bahçekent Flora ödeme seçenekleri!

Başakşehir Bahçekent Flora ödeme seçenekleri bilgisine göre banka kredili veya 24 ay 0 faiz imkanı ile konut satın alınabiliyor. Projede fiyatlar 145 bin liradan başlıyor...

Bahçekent Flora Evleri ödemeleri!

Bahçekent Flora Evleri ödemeleri banka kredisi kullanarak veya firma bünyesinde yapılabiliyor. Projede konut fiyatları 145 bin lira ile 435 bin lira arasında değişiyor...

Bahçekent Flora Evleri teslimleri ne zaman yapılacak?

Bahçekent Flora Evleri teslimleri ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede daire fiyatları 145 bin TL'den başlıyor.

Bahçekent Flora güncel fiyat listesi!

Bahçekent Flora güncel fiyat listesi çerçevesinde daire fiyatları 145 bin TL'den başlıyor. 875 tane daireye yer verilen projede 36 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor.

Bahçekent Flora ile şehrin tüm imkanları bir arada!

Bahçekent Flora fiyatları 145 bin TL ile 435 bin TL arasında değişiyor. Projede teslimler Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek. Bahçekent Flora ile şehrin tüm imkanları bir arada.

Bahçekent Flora konut fiyatları!

Bahçekent Flora konut fiyatları minimum 145 bin TL, maksimum ise 435 bin TL olarak belirlendi. Banka kredisine uygun olan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Bahçekent Flora projesinin www.bahcekentflora.com internet sitesi açıldı!

Bahçekent Flora projesinin www.bahcekentflora.com internet sitesi açıldı. Banka kredisi kullanılabilen Bahçekent Flora'da 36 ay 0 faiz ile taksitlendirme yapılabiliyor.

Flora Bahçekent fiyatları!

Flora Bahçekent fiyatları bilgisine göre 1 oda 1 salon daireler 145 bin TL ile 163 bin 500 TL arasında farklılık gösteriyor. Eylül 2016'da teslim edilecek olan Bahçekent Flora'da 36 ay 0 faiz ile taksitlendirme yapılıyor...

Bahçekent Flora telefon numarası!

Bahçekent Flora telefon numarası? Bahçekent Flora nerede? Bahçekent Flora fiyat listesi? Bahçekent Flora ödeme planı? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor.

Bahçekent Flora ödeme koşulları!

Bahçekent Flora ödeme koşulları bilgisine göre 36 ay 0 faiz ile taksitlendirme yapılıyor. Satışların bugün başladığı Bahçekent Flora'da fiyatlar 145 bin TL'den başlıyor...

Bahçekent Flora satışa çıktı! Fiyatlar 145 bin liradan başlıyor!

Satışların bugün başladığı Bahçekent Flora'da 36 ay 0 faiz ile taksitlendirme yapılıyor. Bahçekent Flora fiyat listesi 145 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Bahçekent Flora fiyatları!

Bahçekent Flora fiyatları metrekare bazında 2 bin 100 TL'den başlıyor. 24 ay sonra ilke tap teslimlerinin yapılacağı projede toplam 875 tane daire bulunuyor.

Bahçekent Flora satış ofisi!

Bahçekent Flora satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 10 gün içinde satışa çıkacak projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Bahçekent Flora satılık!

Bahçekent Flora satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede ön talep toplanıyor.