19 / 04 / 2024

Bahçekent Flora Evleri fiyat!

Bahçekent Flora Evleri fiyat!

İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığında hayata geçirilen projede daire fiyatları metrekarelere göre değişiyor. İşte Bahçekent Flora Evleri fiyat listesi...


Bahçekent Flora Evleri fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Emlak Konut güvencesiyle İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığında inşa edilen proje atık geri dönüşüm sitemi ve güneş panelleriyle dikkat çekiyor.


450 milyon TL'lik yatırımla yükselen Bahçekent Flora Evleri Başakşehir’de yer alıyor. Projede 11 blokta 875 konut ve 260 ticari alan bulunuyor. 


Daire büyüklüklerinin 65 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiklik gösterdiği projede alternatif daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Bahçekent Flora Evleri fiyat!

Bahçekent Flora Evleri fiyat bilgisine göre daireler 199 bin TL ile 464 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Bahçekent Flora Evleri fiyat!


Teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan proje 140 bin metrekare genişliğindeki dev şehir parkına komşu bir noktada konumlandırılıyor. 


Ortak alanları arasında projede Türk hamamı, kafe, vitamin bar, dinlenme alanları, fitnes, sauna, basketbol sahası, yüzme havuzu ve otomatik atık geri dönüşüm sistemi yer alıyor. Projede ortak alanların tamamı çatılardaki güneş panelleriyle aydınlatılacak. 


Her daire için bir araçlık tahsisli otopark bulunan Bahçekent Flora Evleri'nde misafirler için de açık alanda yeterli sayıda park alanı mevcut. 


Bahçekent Flora projesinin yüzde 80’i yeşil alan olarak planlandı. Konum olarak Kuzey Marmara Otoyolu ile 3. Havalimanı’na yakınlığıyla dikkat çeken proje için ulaşım konusunda da geleceğe yönelik çeşitli alternatif projeler üretiliyor. 


Telefon: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: http://www.bahcekentflora.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı